Regizor iranian, ucis de părinți pentru că nu se căsătorise până la 47 de ani

Regizor iranian, ucis de părinți pentru că nu se căsătorise până la 47 de ani
Citeste mai mult despre: Babak Khorramdin, Iran, regizor,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Mai 2021
Data actualizare: 27 Mai 2021
O crimă de-a dreptul șocantă a devenit știre internațională, după ce presa din Marea Britanie a făcut publice detalii de-a dreptul îngrozitoare.

Babak Khorramdin, un regizor iranian de film, a fost ucis de către părinții lui dintr-un motiv greu de crezut: bărbatul nu se căsătorise până la vârsta de 47 de ani! Potrivit jurnaliștilor britanici, Babak Khorramdin locuia la Londra, iar crima a avut loc atunci când bărbatul s-a întors în țara sa natală, pentru a-și vizita rudele.

Oamenii legii au dezvăluit că regizorul iranian a fost omorât după o ceartă pe care a avut-o cu părinții săi pe tema căsătoriei. Din câte se pare, aceștia erau nemulțumiți de faptul că bărbatul nu și-a găsit jumătatea până la vârsta de 47 de ani.

Cazul a fost tratat pe larg în presa din întreaga lume, iar cei de la Newsweek au notat că părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului. Părinții bărbatului și-au recunoscut crima, afirmând totodată că au tăiat în bucăți trupul fiului lor și l-au aruncat la gunoi. Mai mult decât atât, aceștia au dezvăluit că au făcut la fel, cu ani în urmă, și cu fiica lor, dar și cu soțul acesteia!

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Eu și soția mea i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă”, a spus tatăl lui Babak Khorramdin.

foto: Facebook Babak Khorramdin

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!