Bărbat de 48 de ani din Italia, amendat pentru încălcarea regulilor carantinei după o ceartă cu soția

Bărbat de 48 de ani din Italia, amendat pentru încălcarea regulilor carantinei după o ceartă cu soția
Bărbatul a fost lăudat pentru gestul său și s-a ales cu porecla „Forrest Gump”. FOTO: Shutterstock
Un bărbat de 48 de ani din Como, Italia, a ieșit din casă pentru a se „răcori” după o ceartă cu soția lui, însă ce a urmat depășește orice așteptare.

Ziarele italiene scriu povestea incredibilă a unui bărbat din orașul Como, din nordul Italiei, care a ieșit nervos din casă după o ceartă cu soția. Pentru a se calma, omul a luat decizia să se plimbe și a mers atât de mult pe jos încât a fost oprit de poliție o săptămână mai târziu, în comuna Fano, din provincia Marche. 

Citește și

Între cele două localități sunt 450 de kilometri, iar polițiștilor le-a venit greu să creadă povestea bărbatului. Oamenii legii l-a amendat cu 400 de euro pentru încălcarea regulilor carantinei, scrie ziarul italian Il Resto del Carlino, citat de bbc.com. La începutul lunii noiembrie, Italia a revenit la starea de urgență și a impus carantinarea unor regiuni.

Am ajuns aici pe jos, nu am folosit niciun mijloc de transport. Pe drum, am întâlnit oameni care mi-au oferit mâncare și băutură. Sunt bine, doar puțin obosit”, le-a spus acesta polițiștilor, conform sursei citate.

Presa din Peninsulă l-a și botezat pe bărbat „Forrest Gump”, amintind de personajul interpretat de Tom Hanks în filmul distins cu 6 premii Oscar în 1995.

Pentru unii italieni, bărbatul amendat este un „erou” care ar trebui recompensat cu o nouă pereche de pantofi. Unii l-au lăudat pentru că a recurs la acest gest, în loc să devină agresiv cu soția lui.

Fotografii: Getty Images/Shutterstock

Vezi și VIDEO: Mărturia unui pneumolog despre COVID-19: "Lumea trebuie să înțeleagă că facem toate eforturile”

FULLSCREEN
Bărbat de 48 de ani din Italia, amendat pentru încălcarea regulilor carantinei după o ceartă cu soția
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies