Barcelona va găzdui, pe 3 și 4 octombrie 2022, Gala Liderilor din industria de aprovizionare

Barcelona va găzdui, pe 3 și 4 octombrie 2022, Gala Liderilor din industria de aprovizionare
Citeste mai mult despre: Barcelona, gala,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 09 August 2022
Comerţul global a atins un record de 28.5 trilioane de de dolari anul trecut, potrivit datelor livrate în timpul Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare. În plus, pandemia globală, problemele geo-politice, presiunile pentru reglementarea impactului asupra mediului, volatilitatea preţurilor, efectele în lanţ cauzate de blocajele globale au crescut complexitatea rolului pe care liderii din Supply Chain îl joacă în companiile multinaţionale şi în economiile globale. 

Alcott Global, lider în serviciile de Executive Search în industria de aprovizionare şi logistică, lansează gala Leaders in Supply Chain Awards, care va avea loc la Barcelona (Spania), între 3-4 octombrie 2022, şi va reuni lideri ai domeniului la nivel global, pentru a marca rezultatele excepţionale ale acestora. Gala este o oportunitate de a invita colegii din întreaga lume să nominalizeze liderii pe care ei îi admiră şi care au avut o contribuţie semnificativă în organizaţie. Nominalizările vor include oameni care au dat dovadă de calităţi de lider, care sunt văzuţi ca influenceri şi pionieri în profesia lor. Nominalizările se pot face pe pagina evenimentului până la data de 15 august. Topul celor 30 lideri din Supply Chain şi lista finaliştilor vor fi anunţate pe 15 septembrie.

Nominalizările trebuie să includă răspunsul la întrebarea următoare: descrieţi felul în care stilul de leadership al persoanei respective a dus, în mod cuantificabil, la o echipă mai diversă şi implicată, la un impact măsurabil privind utilizarea tehnologiei şi la rezultate clare în privinţa inovaţiei în sustenabilitate. 

Prezentarea generală a business-ului, detaliile relevante, claritatea mesajului și, cel mai important, contextul vor fi evaluate în această etapă. Metodologia este elaborată de membrii juriului (Beth Morgan - fondator & CEO boom!; Daniel Stanton - autor al of Supply Chain for Dummies şi profesor la Universitatea Bradley; Radu Palamariu - Managing Director, Alcott Global; Raul Portera da Cunha - Operating Partner, Alteri investors) și, după evaluarea nominalizărilor, nominalizații ar trebui să ofere mai multe detalii pentru a susţine studiile de caz.

În plus, pe 3-4 octombrie, dincolo de festivitatea de premiere, există o serie de alte momente importante incluse în eveniment, oferind ocazia de a discuta tendințele, provocările și oportunitățile reale din industria de aprovizionare, cu specific pentru fiecare continent.

„Sunt constant în legătură cu liderii lanțului de aprovizionare și văd provocările și nevoile acestora atunci când vorbesc despre tendințele din industrie. Acest eveniment este menit să premieze liderii și să aplaude rolul pe care îl au în motivarea echipelor lor, în adoptarea tehnologiilor digitale la o scară mai largă, în inovarea constantă în sustenabilitate, şi, în final, în atingerea sau depășirea obiectivelor afacerii. Alcott Global a discutat cu sute de lideri din industria de aprovizionare, din diferite țări, despre importanța relațiilor, a dialogului, a consilierii reciproce și, bineînțeles, a sărbătoririi reciproce a rezultatelor. Astfel, formatul acestui eveniment este unic și sunt încrezător că vom continua să recunoaștem și să recompensăm liderii și inițiativele lor în fiecare an”, spune Radu Palamariu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies