Ben Stiller, elogiu pentru președintele Ucrainei: “Ești eroul meu!”. Actorul s-a întâlnit cu Zelenski la Kiev

Ben Stiller, elogiu pentru președintele Ucrainei: Ești eroul meu! . Actorul s-a întâlnit cu Zelenski la Kiev
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Ben Stiller s-a întâlnit luni în Ucraina cu mai mulți refugiați și oficiali, inclusiv cu președintele Volodimir Zelenski. Vizita actorului, care este și ambasador al buneivoințe pentru ONU, a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților. 

"Este o mare onoare pentru mine", i-a spus Ben Stiller lui Zelenski în timpul unei întâlniri la Kiev. "Este cu adevărat minunat. Ești eroul meu!", a adăugat actorul. 

Ben Stiller s-a arătat uimit în fața colegului său, actorul Zelenski, care l-a interpretat pe președintele Ucrainei într-un serial înainte de a deveni liderul țării în viața reală, de "modul în care ai mobilizat țara, lumea".


El a adăugat: "Ai renunțat la o carieră de actor pentru asta". Zelenski i-a răspuns râzând: "Nu atât de grozavă ca a ta!".

Înainte de a ajunge în biroul lui Zelenski, starul de la Hollywood a vizitat refugiații ucraineni din Polonia. Peste 1 milion de ucraineni au fugit din calea războiului în Polonia. 

"Oamenii au împărtășit povești despre modul în care războiul le-a schimbat viețile… cum au pierdut totul și sunt profund îngrijorați de viitorul lor", a declarat Stiller într-un comunicat, potrivit Washington Post.

El a continuat: "Protejarea persoanelor forțate să fugă este o responsabilitate colectivă la nivel mondial. Trebuie să ne amintim că acest lucru i s-ar putea întâmpla oricui, oriunde".

Ben Stiller s-a întâlnit, de asemenea, cu ambasadorul american Bridget A. Brink la Lviv și a vizitat orașele Irpin și Makarov din apropierea Kievului.

Volodimir Zelenski a postat pe Instagram un filmuleț de la întâlnirea cu Ben Stiller. 

“Ucrainenii simt sprijinul întregii lumi, inclusive a multor celebrități. Iar vizita lui Ben Stiller confirmă încă o dată acest lucru. Apreciem faptul că sunteți aici în aceste momente dificile pentru țara noastră”, a scris Zelenski pe Instagram. Clipul postat de președintele Ucrainei s-a viralizat rapid și a adunat peste jumătate de milion de vizualizări în doar câteva ore.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies