Betty White a murit cu gândul la marea iubire a vieții sale. Ce a rostit pe patul de moarte

Betty White a murit cu gândul la marea iubire a vieții sale. Ce a rostit pe patul de moarte
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Legendara Betty White s-a stins din viață cu două săptămâni înainte de a împlini 100 de ani. Actrița a fost găsită fără suflare în locuința sa în ajunul anului nou. O apropiată a dezvăluit că Betty a murit cu gândul la marea iubire a vieții sale. 

Vicki Lawrence (72 de ani), actrița care a jucat alături de Betty White în “Mama’s Family”, a povestit jurnaliștilor că a luat legătură cu Carol Burnett, o altă actriță de comedie apropiată de Betty, și că aceasta i-ar fi dezvăluit ultimele cuvinte rostite de prietena lor. 

“I-am scris lui Carol și i-am spus: «Urăsc asta. Este oribil să-i vezi pe cei pe care îi iubești atât de mult plecând». Carol mi-a răspuns: «Știu, știu. Am vorbit cu asistenta lui Betty, care era cu ea când a murit. Mi-a spus că ultimul ei cuvânt din gura ei a fost Allen», a declarat Lawrence potrivit US Magazine

Ea a adăugat: “Cât de adorabil poate fi? Doamne, sper că e adevărat. Pentru noi toți, sper că este adevărat... e un gând minunat”. 

Dar cine este bărbatul la care s-a gândit Betty White în ultimele clipe? Allen Luden a fost soțul lui Betty White din 1963 și până în 1981, când a murit bolnav de cancer. 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al peliculei Password în 1961 și doi ani mai târziu s-au căsătorit. Betty White a fost căsătorită de trei ori, ultimul mariaj fiind cel cu Allen Luden, marea iubire a vieții ei. 

După moartea lui Allen, Betty nu s-a mai recăsătorit. “Când ai avut ce e mai bun, cine își mai dorește altceva? A fost special! A fost foarte special! Dar asta nu mă împiedică să mă distrez cu altcineva sau să ies la întâlniri”, declara Betty în iunie 2012 pentru CBS News Sunday Morning.

Fotografii: Getty Images

Citește și: Cauza morții actriței Betty White, dezvăluită de agentul ei. „Moartea ei n-ar trebui politizată”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!