Bill Gates nu vrea să fim surprinși de o nouă pandemie: „Asta e cea mai bună poliță de asigurare”

Bill Gates nu vrea să fim surprinși de o nouă pandemie: bdquo;Asta e cea mai bună poliță de asigurare
Citeste mai mult despre: Bill Gates, pandemie,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 03 Februarie 2021
Considerat ani la rând a fi cel mai bogat om din lume, dar și una dintre cele mai influente persoane de pe întreaga planetă, Bill Gates a fost un nume auzit des în timpul pandemiei de coronavirus care a îngenuncheat omenirea în ultimele mai bine de 12 luni.

Într-o scrisoare publică semnată de Bill Gates și soția lui, Melinda, care a apărut în presă în urmă cu o aproximativ o săptămână, afaceristul afirmă că populația planetei ar trebui să se pregătească pentru o posibilă viitoare pandemie ca și cum ar veni un război.

Citește și

„Nu ne putem permite să fim prinşi din nou cu garda jos! Ameninţarea următoarei pandemii va rămâne întotdeauna deasupra capului nostru, cu excepţia cazului în care lumea ia măsuri pentru a o preveni. Pregătirea pentru următoarea pandemie trebuie luată la fel de în serios ca ameninţarea războiului. Oprirea următoarei pandemii va necesita cheltuirea a zeci de miliarde de dolari în investiţii în fiecare an, dar amintiţi-vă: costul pandemiei COVID-19 pentru întreaga lume este estimat la 28 de trilioane de dolari. Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane şi pentru a preveni milioane de decese. Cred că este cea mai bună și cea mai rentabilă poliţă de asigurare pe care şi-o poate permite lumea”, a spus Bill Gates, potrivit celor de la Le Figaro.

foto: Profimedia Images

Vezi și:

Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54

FULLSCREEN
Bill Gates nu vrea să fim surprinși de o nouă pandemie: „Asta e cea mai bună poliță de asigurare”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies