Bogdan Ioan va susține concertul "Michael Jackson Tribute Show" pe 25 iunie. Ce blogger celebru vine special să-l vadă

Bogdan Ioan va susține concertul  Michael Jackson Tribute Show  pe 25 iunie. Ce blogger celebru vine special să-l vadă
Citeste mai mult despre: Bogdan Ioan, Michael Jackson Tribute Show,
Autor: Ionela Lupu
Data: 04 Iunie 2019
Bogdan Ioan nu a cucerit doar publicul român cu prima sa audiție de la „Vocea României”, atunci când a cântat piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, ci întreaga lume.

Momentul său, care a întors instantaneu scaunele celor patru antrenori, o premieră a emisiunii, a devenit viral și a obținut reacții copleșitoare și felicitări de la bloggeri, vloggeri și influenceri internaționali.

Unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut video, cu reacții spontane la vizionarea acestui moment, este Shady Shae, care a continuat să-l urmărească pe Bogdan pe toată durata emisiunii, să îl susțină, devenind chiar fan muzică românească. Primul său video despre Bogdan poate fi văzut aici, iar acesta a fost urmat de alte câteva pe canalul său de YouTube. 

La rândul său, Bogdan, care a răspuns tuturor mesajelor de felicitare primite pe parcursul emisiunii, spune că experiența de a vedea toate aceste reacții, în diverse țări, a fost una complet neașteptată și emoționantă pentru el. 

„Shady a fost primul pe care l-am văzut și a fost senzațională reacția lui. Ulterior am văzut aproape toate videourile de acest fel și pot spune că reacția lui a fost cea mai amuzantă și cea mai spontană. După alte câteva postări, și despre mine și despre alți concurenți, am luat legătura cu el, i-am mulțumit pentru susținere și am devenit amici. Mi-a scris că se gândește să vină la concertul meu din 25 iunie și am rămas șocat. L-am întrebat: <Adică tu vrei să vii din Anglia în România doar ca să mă vezi performând?!> Mi-a spus că da și mă bucur enorm că vine să vadă spectacolul și că avem ocazia să ne întâlnim”, spune Bogdan, încântat. 


 

Invitatul său surpriză va fi prezent într-un club renumit din București, pentru a se bucura live de spectacolul Michael Jackson Tribute Show pe care Bogdan Ioan îl organizează pe 25 iunie, de la ora 21:00, cu ocazia a 10 ani de la moartea regelui pop. 

FULLSCREEN
Bogdan Ioan va susține concertul "Michael Jackson Tribute Show". Ce blogger celebru vine special să-l vadă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies