Bon Jovi revine la București după 8 ani. 99% șanse ca acesta să fie playlistul concertului

Bon Jovi revine la București după 8 ani. 99% șanse ca acesta să fie playlistul concertului
Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi, revine la București pentru un nou concert. Deși playlistul oficial nu a fost anunțat, suntem în proporție de 99% siguri că știm care sunt piesele pe care formația le va cânta pe 21 iulie 2019.

Piața Constituției îi va primi din nou pe legendarii componenți ai trupei Bon Jovi. La o distanță de 8 ani de la prima reprezentație live în fața fanilor din România, Jon Bon Jovi și colegii săi îi vor încânta din nou pe români.

Concertul Bon Jovi din 10 iulie 2011 a fost o surpriză și pentru starul Jon Bon Jovi. Acesta a anunțat pe Facebook, imediat după show-ul de la București, că publicul român a fost extraordinar.

Am avut ocazia remarcabilă să cântăm pentru prima dată în România. Vă mulțumesc că ne-ați primit așa! A fost un show incredibil și, cu siguranță, a meritat așteptarea! Ați fost extraordinari!”, a scris acesta.

Bon Jovi playlist București, 21 iulie 2019

Trupa americană a inclus Bucureștiul pe harta turneului său de promovare a noului album – This House Is Not For Sale. Turneul, care a început la 8 februarie 2017, cuprinde destinații de pe întreg mamapondul.

Citește și: De ce n-o suportă Jon Bon Jovi pe Kim Kardashian: „Ce o să scrie în autobiografia ta?”

Bon Jovi nu a anunțat încă un playlist pentru concertul de la București, dar vă putem spune, cu o marjă de eroare de 1%, că acestea vor fi piesele pe care le veți auzi în Piața Constituției:

This House; Raise Your Hands; Bad Name; Born To Be My Baby; Whole Lot Of Leavin’; Lost Highway; Runaway; Born To Follow; Have a Nice Day; Keep The Faith; Amen; Bed Of Roses; It’s My Life; We Don’t Run; These Days; Lay Your Hands; God Bless This Mess; Blood On Blood; We Got It Goin’ On; Bad Medicine; Wanted; In These Arms, Livin’ On A Prayer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi) on


Bon Jovi a bifat deja două orașe în luna iunie – Talin și Stockholm – iar acolo trupa a interpretat aceleași piese. Pe 31 mai a concertat la Moscova, iar playlistul a fost același.

Bon Jovi: „Sunăm mai bine ca niciodată”

Trupa revine la București cu un mesaj special pentru fanii din întreaga lume, prin vocea solistului vocal Jon Bon Jovi. 

Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou”, a spun Jon.

Bon Jovi bilete concert București

Biletele pentru concertul Bon Jovi din 21 iulie 2019 au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim la prețuri cuprinse între 230 și 750 de lei (VIP). Cele mai căutate tichete sunt cele de acces general (230 de lei) și cele de la Golden Circle (380 de lei).

Vezi și: Profil de celebritate - Beyonce

FULLSCREEN
Bon Jovi revine la București după 8 ani. 99% șanse ca acesta să fie playlistul concertului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO