Bon Jovi vine iar în România. Unde și când îi poți vedea pe băieți

Bon Jovi vine iar în România. Unde și când îi poți vedea pe băieți
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
Concertul va avea loc anul viitor, în 21 iulie, în Piața Constituției din București.

Biletele au fost puse în vânzare azi, la ora 12.00, şi vor fi disponibile pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 230 de lei (acces general) şi 2.445,65 de lei (Ultimate VIP Experience Package).

Unele bilete vor fi vândute la preţ promoţional de 190 de lei (acces general) şi 230 de lei (peluză), însă organizatorii precizează că numărul lor e limitat.

Bon Jovi va sosi la Bucureşti în formula David Bryan (voce și chitară), Tico Torres (clape), Hugh McDonald, John Shanks (coproducătorul şi compozitorul trupei) şi Phil X, chitaristul care a fost cooptat oficial în trupă în turneul din 2013.

Ce piese vor cânta Bon Jovi

Organizatorii au anunțat că trupa are în playlist o selecție de peste 90 de piese, inclusiv celebrele "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life" sau "Livin 'On a Prayer".

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi râmân "Slippery When Wet" (apărut în 1986), "New Jersey"(din 1988) şi "Keep the Faith" (apărut în 1992).

Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", care a primit recenzii mixed pe site-urile de specialitate. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies