Boris Johnson este liber să își planifice nunta cu Carrie Symonds după ce a divorțat de Marina Wheeler

Boris Johnson este liber să își planifice nunta cu Carrie Symonds după ce a divorțat de Marina Wheeler
Al doilea divorț a lui Boris Johnson a fost încheiat, lăsându-l liber să-și planifice nunta cu logodnica Carrie Symonds, atunci când restricțiile provocate de pandemia de coronavirus vor fi reduse. 

Marina Wheeler, în vârstă de 55 de ani, are 4 copii cu premierul și a solicitat o decizie definitivă în luna februarie.
 

Citește și: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la al șaselea copil. Logodinca lui a născut un băiat

Se înțelege că acest lucru a fost acordat înainte ca actuala parteneră a lui Boris Johnson să dea naștere celui de-al șaselea copil al acestuia, săptămâna trecută.

Marina Wheeler, avocată, a început procedurile de divorț anul trecut, după ce ea și premierul Johnson s-au separat în 2018.

Pe baza estimărilor de avere, doamna Wheeler ar putea primi aproximativ 4 milioane de lire sterline în urma divorțului.

Boris Johnson și Marina Wheeler au făcut patru copii în timpul căsătoriei lor de 27 de ani - Lara Lettice, 26 de ani, Milo Arthur, 24 de ani, Cassia Peaches, 22 de ani și Theodore Apollo, 20 de ani.

Primul ministru mai are o fetiță, Stephanie, în vârstă de 11 ani, cu consultanta de artă Helen McIntyre.

El a fost anterior căsătorit cu Allegra Mostyn-Owen, din 1987 până în 1993.

Sonia Purnell, fosta colegă a lui Boris Johnson la Telegraph și autorul biografiei sale, Just Boris, a declarat că fosta sa soție a jucat un rol esențial în cariera sa politică.

Ea a declarat pentru The Mirror: „Marina a fost o figură foarte importantă  în cariera lui Boris. El îi datorează foarte mult. Ea a fost o adevărată forță în viața lui."

De când Marina Wheeler și Boris Johnson s-au separa,t în urmă cu doi ani, Marina a făcut o intervenție chirurgicală pentru cancerul de col uterin anul trecut.

Ea a spus că diagnosticul ei de cancer a făcut-o să aprecieze cât de mult înseamnă să-i ții aproape pe cei pe care îi iubești și pe cei în care ai încredere."

O sursă apropiată familiei a declarat pentru The Mirror: „Marina a trecut prin atâtea lucruri în ultimii doi ani. Din fericire, familia ei a fost alături de ea și au susținut-o, în special sora ei, Shirin. A existat un moment în care Boris părea să aibă un sentiment de regret că și-a pus în pericol căsătoria cu aventurile lui."

Boris Johnson și Carrie Symonds au anunțat că s-au logodit pe 29 februarie. Primul copil al cuplului, un fiu, s-a născut pe 29 aprilie.

Premierul și partenera sa au dezvăluit numele complet al noului său fiu drept Wilfred Lawrie Nicholas Johnson săptămâna trecută, primul nume fiind un omagiu adus bunicului patern al lui Johnson, Osman Wilfred Kemal, iar Lawrie -  o referire la bunicul lui Carrie.

Într-o postare pe Instagram, doamna Symonds a spus că prenumele Nicholas este un omagiu adus celor doi medici din NHS „care au salvat viața lui Boris luna trecută” , când s-a  infectat cu noul coronavirus.

Foto: Getty

Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”


 

FULLSCREEN
Boris Johnson este liber să își planifice nunta cu Carrie Symonds după ce a divorțat de Marina Wheeler
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO