Bruce Williamson Jr, vocalistul trupei The Temptations, decedat din cauza Covid-19

Bruce Williamson Jr, vocalistul trupei The Temptations, decedat din cauza Covid-19
Bruce Williamson Jr. avea 49 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Septembrie 2020
Data actualizare: 08 Septembrie 2020
Muzicianul în vârstă de 49 de ani a suferit niște complicații medicale după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Bruce Williamson Jr a murit duminică, în Las Vegas, la nici o lună după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Conform familiei, artistul tocmai se recuperase după o operație de colecist și se simțea bine, însă infecția cu SARS-CoV-2 l-a doborât. 

Fiul său a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Nu există cuvine pe lume care să exprime ceea ce simt eu acum. Te iubesc, tată. Mulțumesc pentru că ai fost grozav, mulțumesc pentru că ai fost iubitor. Mă rog la Dumnezeu și ne vom reîntâlni. Te iubesc, tată R.I.H. KING WILLIAMSON”, a scris Bruce Alan Williamson.

Williamson Jr. a fost vocalistul trupei The Tempations în perioada 2006-2015, când s-a retras din cauza problemelor cauzate de kilogramele în plus. Muzicianul a făcut parte din grupul select de artiști care cântă în trupă din 1960, anul fondării sale.

La origine, The Temptations era formată din David Ruffin, Melvin Franklin, Paul Williams, Otis Williams și Eddie Kendricks. Azi, trupa de muzică R&B și soul îi are în componență pe veteranul Otis Williams, Ron Tyson, Terry Weeks, Willie Greene și Mario Corbino.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cât de repede s-ar încheia pandemia de coronavirus dacă ar fi descoperit vaccinul?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies