Care este cel mai trist oraș din România. Studiu

Care este cel mai trist oraș din România. Studiu
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 18 Iulie 2022
Data actualizare: 18 Iulie 2022
Un studiu realizat de Consiliul Tineretului din România a arătat care este cel mai trist oraș din țară. Iată rezultatele!

Consiliul Tineretului din România a realizat un studiu de Ziua Tineretului, numit „Tineri după pandemie: Orașe Fericite”. Scopul acestuia a fost să se afle care este nivelul de bucurie al persoanelor de la noi din țară, pe o scară de la 1 la 10.

Astfel, pentru a se afla exact care este cel mai fericit, dar și cel mai trist oraș din România, tinerii au pus la dispoziție un sondaj de opinie care a analizat cât de fericiți sunt tinerii, ce grad de siguranță simt în orașul din care provin, dar și ce lucruri ar putea fi îmbunătățite. Așadar, potrivit studiului, se pare că cel mai trist oraș din România este Constanța.

Eșantionul studiului a fost format din 5.000 de tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani din Târgu Jiu, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare, Bacău și Constanța.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cel mai trist oraș din România să fie chiar cel în care toată lumea merge să se distreze. Dacă acesta v-a surprins, iată unde se află oamenii cei mai fericiți din țară! Conform studiului, Cluj-Napoca este locul în care cetățenii se bucură, cu adevărat, de viață!

Sursă foto: Adil_Designs/Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies