Carmen Grebenișan a dezvăluit rețeta ei de creativitate, care a dus-o la 700.000 de urmăritori pe Instagram

Carmen Grebenișan a dezvăluit rețeta ei de creativitate, care a dus-o la 700.000 de urmăritori pe Instagram
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Pentru influencerul Carmen Grebenișan, creativitatea vine din libertatea de a se exprima. Prezentă la Iași, la Romanian Creative Week, aceasta a povestit faptul că, în cazul ei, ideile creative pornesc de la cele mai simple lucruri.

„Creativitatea mea vine din elemente foarte simple, de cele mai multe ori din elemente organice, din excursii, din plimbări pe malul mării, care au legătură cu viața reală”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, joi, 3 iunie 2021, odată cu prezența ei la Iași, la RCW, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești și primul mare eveniment cu public organizat în România anul acesta. 

Influencerul, cu aproape 700.000 de urmăritori pe Instagram, are o metodă foarte simplă de a-și nota ideile, în telefon.

  

„Fie că sunt idei despre mâncare, despre outfit, despre orice. Sunt random, par dezorganizate, dar am în jurul meu oameni care mă ajută să le duc la capăt”. 

Citește și: BRUJA, Amuly și NOSFE vin la Iași, la cel mai creativ festival al verii - Romanian Creative Week

Carmen Grebenișan spune că nu se teme de schimbare, din contră, face parte din farmecul ei: „Pe vremuri, aveam piercinguri pe toată fața, mă purtam băiețește, ieșeam cu băieții. Apoi, m-am schimbat și mi-am dat seama că ăsta e stilul meu, schimbător.”

Romanian Creative Week este un eveniment organizat la Iași, în perioada 2-6 iunie 2021, de Federația Patronatelor din Industriile Creative.  

Vezi și VIDEO: Carmen Grebenișan a dezvăluit rețeta ei de creativitate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!