Caroline Flack, fostă prezentatoare la Love Island, s-a sinucis la 40 de ani

Caroline Flack, fostă prezentatoare la Love Island, s-a sinucis la 40 de ani
Citeste mai mult despre: Caroline Flack, Insula Iubirii, s-a sinucis,
Data: 16 Februarie 2020
  Fosta prezentatoare a emisiunii ”Love Island” (Insula Iubirii), Caroline Flack, a fost găsită în apartamentul ei din Londra după ce și-a luat viața.

Caroline (40 de ani), care luna viitoare trebuia să apară la proces, fiind acuzată că și-a bătut iubitul, a fost găsită fără suflare în propria ei casă, pe 15 februarie.

Citește și

Citește și. Se spunea despre ea că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată indianca Aishwarya Rai la 46 de ani

Deși fostul ei iubit, Lewis Burton (27 de ani) nu a dorit să continue cu procesul, Caroline era hotărâtă, conform apropiaților, să își demonstreze nevinovăția. 

Postul de televiziune ITV a făcut o declarație: ”Toată lumea de la Love Island și ITV este șocată și îndurerată de această veste. Caroline este un membru îndrăgit al echipei Love Island. Condoleanțe sincere familiei și prietenilor”. 

Conform Daily Mail, Caroline era extrem de deprimată, tocmai de aceea o prietenă stătea cu ea, ca să o supravegheze. Când prietena a plecat până la magazin, să cumpere ceva, fosta prezentatoare s-a încuiat în casă și și-a luat viața. 

Prietenii spun că Flack se simțea de parcă ar fi fost ”singură pe lume” și ”nu vedea cum poate să iasă din această situație”. 

Înainte de moartea sa, folosea medicamente pentru a învinge stările de depresie.

Foto: profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Caroline Flack, fostă prezentatoare la Love Island, s-a sinucis la 40 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies