Cât costă apartamentul murdar din Brăila, care a devenit viral pe rețelele de socializare

Cât costă apartamentul murdar din Brăila, care a devenit viral pe rețelele de socializare
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 01 August 2022
Data actualizare: 01 August 2022
Un apartament din Brăila a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce mai mulți internauți s-au mirat de starea deplorabilă în care arată imobilul. Iată cât costă să îl cumperi!

Un apartament de două camere din Brăila a devenit viral după ce a fost pus la vânzare pe o pagină de Facebook dedicată imobiliarelor. Aici, oamenii își caută proprietăți pe care doresc ori să le închirieze, ori să le cumpere, apoi discută direct cu persoanele care au postat anunțul. Astfel, un apartament de două camere din județul Brăila a stârnit o adevărată controversă în comentarii din cauza condiției dezastruoase în care se află.

Apartamentul arată îngrozitor! Igrasia de pe pereți este vizibilă, mobilierul este foarte vechi, ușile stau să cadă, iar murdăria este prezentă peste tot. O agenție de vânzări de imobiliare a postat mesajul în care este afișat chiar și prețul locuinței. El a fost estimat la 29.900 Euro.

„De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preș: 29.900 Euro”, a fost anunțul de pe Facebook.

Oamenii de pe Facebook nu s-au abținut și au comentat imediat despre starea deplorabilă în care arată apartamentul. Aceștia l-au comparat cu un grajd și au făcut glume pe seama prețului ridicat.
 

„Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta! / Și când intri in duș dar și când ieși tot murdar ești. / Găinile unde sunt? / Propun sa se filmeze următorul sezon Survivor aici!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies