Cât te costă un loc de cazare la UNTOLD 2019. Campusurile universitare și hotelurile, luate cu asalt

Cât te costă un loc de cazare la UNTOLD 2019. Campusurile universitare și hotelurile, luate cu asalt
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Iunie 2019
Data actualizare: 03 Iunie 2019
Deși mai sunt două luni până la startul festivalului UNTOLD 2019, locurile de cazare din Cluj-Napoca sunt aproape ocupate.

Peste 60.000 de abonamente au fost vândute până acum la UNTOLD 2019 și încă 5.000 vor fi scoase la vânzare miercuri, 5 iunie. Ediția aniversară a festivalului de la Cluj-Napoca va atrage, și în acest an, sute de mii de fani ai muzicii electronice. Locurile de cazare se ocupă cu viteze amețitoare și cu fiecare zi care trece camerele de hotel devin din ce în ce mai scumpe.

Cazare UNTOLD 2019 – Ce posibilități ai

Căminele studențești din Cluj-Napoca sunt și în acest an cea mai accesibilă variantă de cazare pentru tinerii care vin la festival. Conform organizatorilor, fanii muzicii electro au la dispoziție mii de locuri de cazare în campusurile universitare din oraș.

Cazare UNTOLD 2019 – Campus UTCN

Campusul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) pune la bătaie locuri de cazare la prețul de 450 de lei/4 nopți, de persoană. Camerele beneficiază de duș și toaletă private, acces la bucătărie, paturi cu lenjerie, recepție și securitate și posibilitatea închiderii cu cheie.

Camerele pot găzdui până la patru persoane, astfel că tariful poate ajunge la 1.800 de lei/4 persoane/4 nopți.


Citește și: Robbie Williams vine în România. Artistul britanic va concerta la UNTOLD 2019


Cazare UNTOLD 2019 – Campus Observator UMF 1

Fanii festivalului au la dispoziție și camere în căminul 1 al campusului Observator al Universității de Medicină și Farmacie (UMF). Aici, o cameră se poate închiria la prețul de 600 de lei/4 nopți, de persoană. Camerele au baie și bucătărie la comun și pot găzdui până la trei persoane. Tariful de cazare pentru grupuri ajunge la 1.800 de lei/4 nopți/3 persoane.

Cazare UNTOLD 2019 – Agronomia 2 USAMV

Căminul studențesc Agronomia 2 al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este disponibil. Camerele se pot închiria cu suma de 2.800 de lei/4 nopți. Tariful este pentru două persoane. Camerele au acces la bucătărie, baie privată și acces la recepție și securitate.

Citește și: Noutăţi despre UNTOLD, Festivalul intrat în TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE


Celelalte cămine studențești care au porțile deschise între 1 și 5 august 2019 sunt deja rezervate.

Cazare UNTOLD 2019 – Hoteluri

Pe booking.com, tarifele de cazare în camere de hotel variază de la 1.000 de euro la aproape 2.000 de euro/4 nopți, de persoană. Pe durata festivalului se găsesc de închiriat și pensiuni, dar și apartamente, la prețuri care variază de la 2.000 de lei/4 nopți, de persoană, la 8.000 de lei/4 nopți, de persoană.

  • FOTO: untold.comVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies