Cât va lipsi Boris Johnson în funcție de rapiditatea cu care își revine. Ce spun specialiștii

Cât va lipsi Boris Johnson în funcție de rapiditatea cu care își revine. Ce spun specialiștii
FOTO Getty Images
Citeste mai mult despre: coronavirus, Boris Johnson, revenire,
Data: 08 Aprilie 2020
Boris Johnson încă se află internat la terapie intensivă, însă starea de sănătate a acestuia este stabilă, după ce în urmă cu două zile a fost dus la spital din cauza unor complicații cauzate de infectarea cu coronavirus. 

Potrivit informațiilor apărute în presa din Marea Britanie în ultimele ore, premierul este în stare bună la terapie intensivă, a primit oxigen și nu are pneumonie. 

”Prim-ministrul a fost stabil peste noapte şi se menţine într-o stare bună. Primește tratament standard cu oxigen și respiră fără nicun fel de asistență”, a declarat un purtător de cuvânt din cabinetul său.

Într-un articol publicat în DailyMail, specialiști în domeniul medical au vorbit despre recuperarea prin care va trece Boris Johnson în urma infectării cu coronavirus.

Potrivit acestora, politicianul ar urma să aibă nevoie de o pauză între una și două luni. Experții spun că ”perioada de inactivitate” de la terapie intensivă ar cauza o pierdere semnificativă a masei musculare și a puterii fizice.

Supraviețuitorii de coronavirus care au trecut și pe la terapie intensivă au avut nevoie de câteva săptămâni de odihnă pentru a-și reveni.

Sarcinile importante ale premierului Marii Britanii au fost preluate de Dominic Raab, secretarul de stat pentru Afaceri Externe. 
 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO