Ce a descoperit o femeie care vrut să își surprindă iubitul cu o partidă de amor în trei

Ce a descoperit o femeie care vrut să își surprindă iubitul cu o partidă de amor în trei
Citeste mai mult despre: partida de sex, sex in trei,
Data publicarii: 14 Februarie 2022
Data actualizare: 19 Februarie 2022
„Am vrut să îmi surprind iubitul cu o partidă de sex în trei, însă aventura n-a fost una cu happy-end”, povestește Camila Elle.

Modelul american de 22 de ani a vrut să-și condimenteze viața de cuplu așa că a organizat în secret o noapte de amor în trei. Vrând să-l surprindă, Camila l-a legat la ochi și l-a încătușat de pat pe iubitul ei, Alan, însă la finalul partidei modelul a trecut printr-o situație mai mult decât neplăcută.

Înainte cu câteva zile de a pune în scenă cadrul amoros, Camila a căutat pe Tinder o participantă dornică de „ménage a trois”. Imediat după postarea anunțului ei, la doar câteva zile, o femeie i-a scris spunându-i că se simte atrasă de cei doi și că nu și-ar dori să rateze o astfel de ocazie. Ceea ce nu știa de fapt, Camila, era că acea femeie era de fapt fosta iubită a lui Alan. „Am inclus fotografii cu amândoi acolo și, după aproximativ o săptămână, m-am pomenit cu mesajul unei fete pe nume Sammy, care a spus că este interesată de o partidă în trei”.

„Am început să vorbim și am fost surprinsă de cât de nerăbdătoare era. Mi-a spus că vrea să se distreze cât mai curând posibil. A fost ceva ciudat și neplăcut cu ea... Felul în care mi-a trimis mesajele pe Tinder. Era atât de familiarizată”.

Cei doi erau împreună de un an și, după ce cuplul a discutat despre ideea de a face sex în trei, Camila n-a stat pe gânduri și s-a apucat să-i facă pe plac lui Alan.

„Nu-mi vine să cred nici acum că a reușit să mă păcălească. (...) A fost ceva puțin deplasat încă de la început. Chiar am vrut să fiu acea prietenă pe care n-a avut-o niciodată, așa că am decis că o să-i fac o surpriză”, a mai spus ea.

„A doua zi fosta a vut curajul să-i trimită mesaje pe telefon lui Alan. Le-am citit cu ochii mei și am fost prea șocată ca să mai fac ceva. M-am simțit dezgustată și umilită”, a spus Camila.

Modelul a mai povestit că fosta iubită și-a făcut apariția la întâlnire într-o „lenjerie extrem de sexy” și că acest lucru i-a dat de gândit Camilei. Mai mult de atât, „când a sosit Sammy, i-am spus limitele mele - una dintre ele era să nu se urce peste iubitul meu – apoi, ne-am îndreptat spre dormitor. Sammy și-a scos hainele și părea foarte emoționată. Vâzând comportamentul ei, m-am îngrozit și mai tare. Mi-am dat seama că era prea motivată să facă sex cu iubitul meu, așa că m-au cuprins gândurile”, a mărturisit modelul stabilit la Miami.

Camila mai spune că în timpul sexului, Sammy a „ignorat-o complet”, concentrându-și toată atenția asupra iubitului ei.

Ea a spus: „E o regulă nescrisă să nu ignori o persoană într-un grup de trei și asta m-a intrigat și mai mult. De asemenea, una dintre regulile mele a fost ca ea să nu-mi sărute iubitul și bineînțeles că a făcut asta de mai multe ori...”

La finalul partidei, iubitul Camilei a cerut să fie dezlegat de la ochi, însă în acel moment, Sammy a fugit în baie. „Când s-a întors în cameră, iubitul meu a rămas încremenit, apoi a început să râdă. S-a uitat la mine și apoi m-a întrebat de ce naiba am adus-o în casă pe fosta lui iubită?.... Chiar n-o cunoșteam”, a povestit modelul.

Modelul a mai povestit că nu s-a putut opri din plâns și a fost uluită a doua zi când a văzut că fosta lui iubită a avut „îndrăzneala” de a-i scrie lui Alan.

 „Am fost extrem de supărată! Nu puteam să fac nimic pentru că eu am fost cea care a plănuit totul... Nu sunt genul de femeie care să-și întrebe iubitul despre fostele lui, așa că nu văzusem niciodată o fotografie cu ea, nici măcar nu i-am știut numele...”

„Am fost foarte supărată din cauza situației, dar până la urmă eu și iubitul meu ne-am împăcat. Chiar și acum mai râdem pe seama situației”, a conchis Camila.

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!