Ce-au furat soldații ruși din vila de vacanță a președintelui Zelenski

Ce-au furat soldații ruși din vila de vacanță a președintelui Zelenski
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Aprilie 2022
Data actualizare: 10 Aprilie 2022
Soldații ruși au jefuit vila de vacanță a președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, aflată pe insula Biruchiy (Biryuchyy Ostriv). Martorii au fost localnicii, care au declarat pentru presa ucraineană că „ocupanții au furat toată mobila”. 

Mai mulți soldați ruși ar fi pătruns în casa de vacanță (dacha) a președintelui Volodymyr Zelensky, care se află pe insula Biruchiy, potrivit RIA-Melitopol, o publicație locală. În jurul orei 5.30 dimineața, pe 2 aprilie, aceștia au fost văzuți cum scot toată mobila din casă. Potrivit relatărilor localnicilor, în curte se aflau două vehicule blindate, iar militarii erau însoțiți de directorul Parcului Național Azov-Sivash, Evgheni Popovchuk.

Ulterior, soldații ruși au pătruns și pe teritoriul stațiunilor de vacanță Standart și Burevestnik, unde au devastat și jufuit mai multe vile. 

Insula Biruchiy este una dintre cele mai pitorești destinații de odihnă pe timpul verii din Ucraina. Pe o fâșie lungă de nisip din Marea Azov, cu o suprafață de peste 7.000 de hectare, se găsesc căsuțe cochete și hoteluri înconjurate de flori și arbori ornamentali. 


Sursă foto: Instagram/ biruchiyostrovua 
 
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!