Ce au spus doctorii când l-au văzut pe bărbatul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro la un concurs de dat palme

Ce au spus doctorii când l-au văzut pe bărbatul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro la un concurs de dat palme
Citeste mai mult despre: Sorin Comsa, palme,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
La mijlocul lunii ianuarie, în mediul online s-a viralizat un filmuleț din cadrul unui concurs de dat palme, al cărui protagonist era un român cu fața tumefiată: Sorin Comșa.

Chiar dacă imaginile erau greu de privit, clipul video a fost văzut de sute de mii de oameni pe mai multe conturi de TikTok, mai ales pentru că bărbatul care are fața tumefiată a câștigat competiția, centura și marele premiu în valoare de 5.000 de euro.

@andreibichiu1 #fyp #foryoupage #rxf #slap #slapfight #viral @Sorin Comsa #castigator ♬ sunet original - mariusnix

În finala concursului organizat în România, Sorin Comșa a câștigat lupta în fața lui Alexandru Gorczyca, după ce acesta din urmă a decis să abandoneze. Românul învingător a fost felicitat pe Twitter și de către marele luptător Conor McGregor, care a postat la rândul său filmulețul din finală. Și a adunat peste 7 milioane de vizualizări!

După ce a devenit vedetă în mediul virtual, Sorin Comșa a realizat un live pe rețelele de socializare, în cadrul căruia a vorbit despre starea lui, dezvăluind și ce a vorbit cu doctorii.

„Ce să spună, frate? Mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa. S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflată! N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin? Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da! Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare. Mi-a deformat capul, da! Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!