Ce decizie au luat magistrații pentru Margherita de la Clejani, după ce aceasta a condus sub influența alcoolului

Ce decizie au luat magistrații pentru Margherita de la Clejani, după ce aceasta a condus sub influența alcoolului
Citeste mai mult despre: Margherita, Clejani, condamnare,
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Margherita Clejanilor, Manole Myriam-Margareta pe numele real, este acuzată de condus sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise, iar judecătorii au luat deja o decizie.  
Citată de cancan.ro, decizia magistrațilorr stipulează:
 
„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). 

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri."
 

Aparent, Margherita nu va avea voie să conducă în următorii trei ani: 
 
„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii. (…)"Vedeți video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies