Ce face Opera Comică pentru Copii ca să te convingă să-i treci pragul de sărbători

Ce face Opera Comică pentru Copii ca să te convingă să-i treci pragul de sărbători
Autor: Dan Brumar
Data: 23 Decembrie 2018
Opera Comică pentru Copii, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, s-a pregătit cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă. Instituția are și o surpriză pentru cei care îi trec pragul până la 29 decembrie 2018.

N-aduce anul ce aduce luna decembrie. La sfârșit de 2018, publicul din Capitală, și nu numai, care cumpără bilete la reprezentațiile Operei Comice pentru Copii e răsplătit de… nu, nu de Moș Crăciun. Instituția le oferă ocazia spectatorilor să câștige un city break la Veneția, iar condiția e să mergeți la una dintre cele trei reprezentații de gală ale operetei O Noapte la Veneția de Johann Strauss. Spectacolele sunt programate în 27, 28 și 29 decembrie 2018, începând cu ora 18.30. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul instituției, la prețuri cuprinse între 20 și 40 de lei.

Despre spectacolul ,,O Noapte la Veneția” 

În cele trei zile de la finalul lunii decembrie, iubitorii Operei Comice pentru Copii (OCC) sunt invitați să descopere frumusețea orașului Veneția, prin muzică și dans, într-un minunat spectacol de operetă pus în scenă la Sala Mare. ,,O Noapte la Veneția”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, invită publicul la o comedie de senzație, cu decoruri de poveste și artiști talentați. 

Cei care vor veni la reprezentații, intră automat în concursul organizat de OCC, recompensat cu o minivacanță de două nopți la Veneția, în perioada 1 martie – 1 iunie 2019. Detalii găsiți pe site-ul Operei Comice.

Târg de poveste la Opera Comică pentru Copii

Distracția continuă la OCC până pe 15 ianuarie 2019, la Târgul „Poveste de Crăciun”, amenajat pe o suprafață de aproape 8.000 de metri pătrați în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16 și sub Podul Grant. Patinoarul și Derdelușul OCC, Atelierele Spiridușilor, sania lui Moș Crăciun trasă de reni, Caruselul cu Jucării, Tărâmul Oamenilor de Zăpadă și Scena Colindătorilor sunt doar câteva dintre punctele de atracție de care se pot bucura copiii de toate vârstele, iar mâncărurile tradiționale de sezon și băuturile calde completează atmosfera de sărbătoare. 

Târgul „Poveste de Crăciun” este deschis de luni până vineri între orele 16:00 – 21:30, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 22:00. Intrarea la târg este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achiziționate de la punctele de informare. Valoarea unui tichet este de 3 lei.

Primele 100 de minute gratuite la Târgul „Poveste de Crăciun”

În fiecare zi a târgului „Poveste de Crăciun”, până la finalul anului 2018, copiii care ajung în primele 100 de minute la Caruselul cu Jucării, pe Tărâmul Oamenilor de Zăpadă și la Patinoar beneficiază de gratuitate. De luni până vineri, între orele 16:00 – 17:40 și sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00 – 11:40, dar și pe 24 și 30 decembrie, între orele 12:00 – 13:40, cei mici pot intra gratuit în Carusel, își pot construi oameni de zăpadă de pluș și pot aluneca pe gheața patinoarului păzit de îngeri! 

În restul perioadei, Derdelușul, Renii lui Moș Crăciun, Scena Colindătorilor, Tronul lui Moș Crăciun, Dioramele din Salon, Experiența Virtual Reality (V.R.), Copacul cu Colindători, Magazinul Brazilor Împodobiți și zona de jocuri rămân cu intrare liberă. În zilele de 25 și 31 decembrie, precum și în 1 ianuarie târgul este închis. 

FULLSCREEN
Ce face Opera Comică pentru Copii ca să te convingă să-i treci pragul de Crăciun
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO