Ce faci de 1 Decembrie? Petrece-ți ziua cu noi

Ce faci de 1 Decembrie? Petrece-ți ziua cu noi
Data: 27 Noiembrie 2018
Vineri, sâmbătă și duminică, PRO TV ți-a pregătit un program special.

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

De Ziua Națională a României, toate programele pe care le îndrăgești vor avea ediții speciale.

Începem sărbătoarea un pic mai devreme, vineri, pe cea mai mare scenă a vocilor din țară. „Vocea României" îți aduce, de la ora 20:30, primul show live, în care fiecare concurent se va confrunta în direct cu emoțiile de a fi urmărit de întreaga țară.

Imediat după primul live de la „Vocea României" , ne uităm împreună la un film de Oscar: „Slumdog Millionaire”, o reîncarnare a poveștii visului american, dar cu miros de santal și curry... iar cine crede că e o poveste (doar) despre bani, va avea o surpriză.

Petrecerea continuă sâmbătă, 1 decembrie, de la prima oră a dimineții și până după miezul nopții. În ziua Marelui Centenar, PRO TV împlinește 23 de ani și ți-a pregătit un program special pe întreaga durată a zilei.

Știrile PRO TV, concertul Andra „Tradițional”, „Vorbește lumea”, „La Măruță”, „Ce spun românii,” „Maria, inima României” și „Vocea României sunt producțiile care au un conținut special gândit pentru această zi.

Citește și: 10 lucruri mai puțin știute despre Regina Maria a României

Citește și: Cum a cucerit Regina Maria Parisul. Rolul ei crucial în Marea Unire de la 1918

Duminică, 2 decembrie, încheiem weekend-ul în aceeași notă de sărbătoare, dar de data asta cu acțiune și suspans, cu două filme în premieră: „Man of Steel" și „Secret in their eyes".

„Man of Steel" e un film care te va captiva în mod sigur, dar și dovada că lumea încă are nevoie de Superman.

Chiar dacă în ultimii ani în cinematografe au dominat eroii Marvel și Batman, eroul cu capă roșie nu și-a pierdut niciodată fanii și te așteaptă cu aventuri una și una.

„Secret in their eyes" e o poveste în care trecutul și prezentul se îmbină pe măsură ce granițele dintre dreptate și răzbunare devin tot mai neclare.

Povestea te va ține, cu siguranță, lipit de ecran și te va lăsa cu întrebarea: „Cât de departe poate merge cineva pentru a îndrepta un rău gratuit, nedrept și inexplicabil?"


În 1 Decembrie e și ziua noastră. Și de ziua noastră îți spunem: „România, hai că poți să schimbi lucrurile!

De 1 decembrie, Ziua Națională a României, e și ziua PRO TV. PRO sărbătorește 23 ani de existență în casele celor care se reinventează în fiecare zi și îndrăznesc să facă din ziua de mâine una mai bună. Și în casele celor care au libertatea și curajul de a-și trăi visurile nu ca pe un simplu îndemn, ci ca o întreagă stare de spirit.  
 
Poți să te reinventezi în fiecare zi, să îndrăznești, să crezi, să FACI. Ai libertatea de a-ți trăi visurile. Indiferent cine e la putere, indiferent cum este vremea sau ce spun astrele, ține doar de tine să schimbi lucrurile. 

Dacă tu poți, România poate! România, hai că poți!
 
De Ziua Națională, PRO TV îndeamnă toți românii să fie responsabili, implicați, să respecte, să se respecte, să investească în viitor, să spere și, poate cel mai important, să treacă la fapte. Pas cu pas, fiecare dintre noi poate schimba ceva, oricât de mic. Fiecare dintre noi poate contribui la o Românie mai bună în următorii 100 de ani. Pentru ca acest viitor să existe, trebuie să luăm atitudine acum, în prezent.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO