Ce glumă a făcut Zelenski despre iubita lui Putin, într-un număr de stand-up

Ce glumă a făcut Zelenski despre iubita lui Putin, într-un număr de stand-up
Data publicarii: 02 Martie 2022
Data actualizare: 02 Martie 2022
Înainte de a deveni președintele Ucrainei, acum trei ani, Volodimir Zelenski nu odată și-a exprimat dorința de a fi la conducerea țării în spectacolele sale de stand-up. Unele monologuri aveau ca punct de plecare situația politică a țării, dar și relațiile cu Federația Rusă.

Mai în glumă, mai în serios, Zelenski atingea și puncte mai sensibile legate de situația țării, în prestațiile sale. Într-un număr de stand-up din 2016, când conflictul din Donbas era o temă fierbinte în orice discuție la nivel politic între cele două țări, Volodimir Zelenski dădea de înțeles că Putin are interese mari legate de Ucraina. 

„Avem o țară frumoasă, la noi totul este frumos, chiar și politica e frumoasă”, își începe Zelenski monologul. 

„Dacă până la Maidan ne furau hoții, în prezent asta o fac băieții frumoși, educați, bine îmbrăcați și frumos pieptănați. Toți în Parlament se plimbă, se bucură. Dar să vedeți ce economie avem! Nu orice model se poate mândri cu așa un posterior. Totuși noi mergem spre Europa și asta este o frumusețe!”, glumește Zelenski cu referire la conducerea de atunci. 

(de la minutul 2.07)

„Noi toți spunem că „Putin este un nerușinat și că s-a legat de Ucraina”. Da poate nu întâmplător? Poate pentru că Ucraina este o frumusețe (o compară cu o fată frumoasă). El pur și simplu a îndrăgit-o. Și dacă ne uităm la comportamentul lui, cred că o place mai mult decât pe Kabaeva”. (Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin) 

Se pare că Putin nu a uitat de aceste glume, pentru că la un discurs de-al său, după ce deja Zelenski a devenit președinte, acesta i-a dat o replică tăioasă.

În cadrul conferinței de presă din 7 februarie 2022, susținută împreună cu președintele francez Emmanuel Macron, Vladimir Putin a declarat:

„Kievul ba spune că va respecta acordul, ba că asta le va distruge țara. Și președintele actual a declarat de curând că un punct din acordul de la Minsk nu îi convine. Ei, îți place, nu-ți place, rabdă, frumoasa mea! Trebuie respectat. Nu există altă cale”, a spus Vladimir Putin. 

Sursă foto: caputură video YouTube
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!