Ce i-a transmis Anna Wintour lui Donald Trump după declarațiile făcute despre injectarea cu dezinfectant

Ce i-a transmis Anna Wintour lui Donald Trump după declarațiile făcute despre injectarea cu dezinfectant
Data publicarii: 28 Aprilie 2020
Data actualizare: 28 Aprilie 2020
Donald Trump a stârnit o serie de controverse la nivel internațional după ce a declarat că lumea ar putea încerca să injecteze dezinfectant în organism pentru a trata infecția cu COVID-19. 

La câteva ore după aceste declarații, președintele american a revenit și a explicat că doar fusese sarcastic: ”Am pus întrebarea în mod sarcastic unor reporteri ca și tine, doar ca să văd ce s-ar întâmpla. Acum, dezinfectantul pentru asta... poate pe mâini ar funcționa.”

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar celor care l-au acuzat pe Donald Trump de inconștiență li s-a alăturat și Anna Wintour, celebrul editor-șef de la Vogue.

Într-un articol publicat pe site-ul revistei, Anna Wintour i-a sugerat lui Donald Trump că ar trebui să fie primul care încearcă metoda propusă chiar de el.

”Cred că toți am trecut peste ideea că de acum înainte viața va fi la fel de simplă și va reveni la normal. Excepție face președintele nostru care crede că ar trebui să bem dezinfectant amestecat cu soare. Căruia îi spun, încearcă tu primul”, a scris aceasta.

”Economia se confruntă cu mari probleme, iar acestea vor mai fi o perioadă de timp. Toți cercetătorii ne spun că virusul nu va dispărea pur și simplu. Așa că trebuie să ne reorganizăm, să ne adaptăm”, a adăugat Anna Wintour.

Vezi și: Desenul de perspectivă cu arhitectul Valentin Ionașcu. Când facem bine, #NeFacemBine
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies