Ce mesaj a publicat președintele Ucrainei pe contul personal înainte de conferința în România? 

Ce mesaj a publicat președintele Ucrainei pe contul personal înainte de conferința în România?
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi în plenul reunit al Parlamentului României, luni, pe 4 aprilie, de la ora 19.00.

Discursul se face prin videoconferință, e progamat să dureze 10 minute, de la 19:06 la 19:16 și e precedat de discursul preşedintelui Senatului, Florin Cîţu și de discursul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Cu doar câteva ore înainte de discurs, președintele Ucrainei a postat o fotografie și un mesaj referitoare la masacrul din Bucha:

"Cu ochii mei am văzut zonele Bucha, Irpin, Stoyanka. Vom face tot posibilul pentru a le readuce la viață cât mai curând posibil."

Mesajul e însoțit de fotografia de mai jos. 


Bucha va rămâne în memoria tuturor drept scena unui masacru. Peste 400 de localnici au fost executați de forțele ruse aflate în retragere. Legat de Bucha, NATO vorbește despre acte „oribile” și „absolut inacceptabile”. În același timp, Germania cere să se facă lumină asupra „crimelor comise de armata rusă” împotriva civililor, în timp ce Franța spune că autoritățile ruse vor trebui să răspundă pentru aceste crime. Imaginile din satelit arată că rușii ar fi pregătit o groapă comună în Bucha încă din data de 10 martie. 

FOTO: INSTAGRAM

Vezi video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!