Ce nu se știe despre fosta soție a lui Vladimir Putin? "Trebuie să fi fost ceva despre Volodya [Vladimir]"

Ce nu se știe despre fosta soție a lui Vladimir Putin? Trebuie să fi fost ceva despre Volodya [Vladimir]
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
Potrivit NBCnews, când Lyudmila a stat alături de soțul ei Vladimir Putin pentru a confirma că „mariajul noastru s-a încheiat” , publicul a avut parte de o incursiune rară în viața privată a viitoarei doamne a Rusiei.

E cunoscută secretomania care îl înconjoară pe președintele rus, fost agent KGB și se știu puține despre Lyudmila sau despre cei doi copii ai lor.

Putin pare adesea o figură singuratică la evenimente publice. Fosta lui soție avea tendința să-l însoțească doar pentru ocazii importante, cum ar fi votarea la alegerile prezidențiale. 

Lyudmila a fost deosebit de tăcută de-a lungul căsniciei lor de aproape 30 de ani, în ciuda ascensiunii sale la înalte funcții. Femeia s-a născut pe 6 ianuarie 1958, în Kaliningrad, un oraș de lângă granița poloneză care făcea odată parte din Germania. Site-ul personal al lui Putin a fost însă mult timp neobișnuit de deschis în legătură modul în care s-au cunoscut. Se pare că un prieten comun l-a invitat la un concert la Sankt Petersburg pe Putin, promițându-i că vor fi și fete în acea noapte.

Putin lucra deja pentru KGB, iar tânăra Lyudmila a fost fermecată.

„Trebuie să fi fost ceva despre Volodya [Vladimir]”, a spus Lyudmila pe site, „deoarece în trei sau patru luni am decis că el este persoana de care aveam nevoie”.

Putin decisese că dacă nu se căsătorește curând, „nu se va căsători deloc” și s-au căsătorit în iulie 1983.

Lyudmila a studiat limbile și literatura romanică la Universitatea de Stat din Leningrad, așa cum se numea atunci, iar mai târziu a primit premii pentru promovarea limbii și culturii ruse.

Ea și Putin au avut două fiice – Maria, născută în 1985 și Ekaterina, născută în 1986. 

FOTO: GETTY 

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!