Ce nu se știe despre Putin? Are într-adevăr șase copii?

Ce nu se știe despre Putin? Are într-adevăr șase copii?
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, familie, fiice,
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022
Politicianul rus, în vârstă de 69 de ani, este președintele Rusiei din 2012. Potriit news.yahoo.com, a muncit din greu pentru a-și ține viața personală departe de vizorul publicului.

Vladimir Putin s-a căsătorit cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva în iulie 1983. La acea vreme, el era un tânăr agent KGB, iar perechea s-a întâlnit la un concert la Sankt Petersburg.

„Trebuie să fi fost ceva despre Volodya [Vladimir], deoarece în trei sau patru luni am hotărât că el era chiar persoana de care aveam nevoie”, a declarat Shkrebneva pe site-ul oficial al președintelui rus la acea vreme, potrivit NBC News.

Vladimir Putin și Lyudmila Shkrebneva au două fiice. Maria — sau „Masha”— s-a născut în 1985. A doua lor fiică, Katerina — sau „Katya” — s-a născut în 1986. Spre deosebire de copiii altor lideri globali, despre fiicele lui Putin se știu puține și acestea au rămas în afara scenei până de curând.

În iunie 2021, fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova, a apărut pe ecran în timpul unei sesiuni al Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg, Rusia, în rolul ei de director adjunct al Institutului de Cercetare Matematică a Sistemelor Complexe la Universitatea de Stat din Moscova.

„Washington Post” a scris că cealaltă fiică a lui Putin, Maria Vorontsova, este cercetătoare în genetică. Președintele Putin nu a vorbit niciodată public despre fiicele sale.

În 2008, despre Putin, pe atunci în vârstă de 56 de ani, au apărut primele zvonuri legate de divorțul de soția sa. S-a scris atunci că acesta se desparte pentru o gimnastă de 24 de ani, medaliată cu aur olimpic, pe nume Alina Kabaeva. Kabaeva a fost odată cunoscută drept „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”.

„Societatea are dreptul să știe cum trăiesc personalitățile publice”, a spus Putin, potrivit „New York Times”. „Dar și în acest caz, există o limită: viața privată, pe care nimeni nu are dreptul să o depășească. Întotdeauna mi-au displăcut cei care, cu nasurile lor și fanteziile erotice, intră în treburile private ale altora.”

La scurt timp după ce ziarul Moskovsky Korrespondent a raportat zvonurile despre presupusele aventuri, publicația a fost suspendată.

În 2013, Putin și Shkrebneva și-au anunțat public divorțul la un balet – „Esmeralda” la Palatul Kremlinului – chiar înainte de a 30-a aniversare a nunții. A fost prima dată când cuplul a apărut împreună în public în mai bine de un an.

Potrivit unui articol din 2021 din „Washington Post”, Shkrebneva locuiește în prezent în Franța.

Potrivit revistei Fortune, Kabaeva ar fi dat naștere la patru dintre copiii lui Putin, inclusiv gemeni în 2015. Dar dincolo de căsătoria liderului rus cu Shkrebneva și cele două fiice ale fostului cuplu, o mare parte din viața personală a lui Putin a rămas privată și neconfirmată.

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!