Ce se întâmplă dacă traversezi strada neregulamentar? Videoclipul din Constanța devenit viral

Ce se întâmplă dacă traversezi strada neregulamentar? Videoclipul din Constanța devenit viral
Citeste mai mult despre: amenda, Constanta, politie,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Februarie 2020
Data actualizare: 27 Februarie 2020
Încă de când suntem mici, părinții ne învață că nu avem voie să traversăm strada neregulamentar și că trebuie să ne asigurăm, uitându-ne în stânga și în dreapta, înainte de a păși pe partea carosabilă.

Din păcate, mulți dintre noi uităm însă de aceste reguli atunci când ne grăbim sau când avem impresia că trecerea de pietoni este mult prea departe de locul în  care trebuie să ajungem, astfel că se ajunge la cazuri în care polițiștii trebuie să dea amenzi.

O astfel de întâmplare a avut loc și zilele trecute în Constanța, atunci când un tânăr a traversat neregulamentar o stradă, iar oamenii legii au vrut să îl legitimeze și să îi dea amendă. Potrivit celor de la mediasud, tânărul a refuzat să se legitimeze, astfel că polițiștii l-au încătușat și l-au dus la secție, iar întregul eveniment petrecut în stradă a fost filmat.

Din câte se pare, tânărul a primit o amendă de 290 de lei pentru traversare neregulamentară, dar a primit și o amendă de 1.5000 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze.

Vezi și: Andreea Antonescu a dezvăluit de ce a sunat la 112
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies