Cel mai frumos cadou: Opera Comică pentru Copii deschide porțile Târgului „Poveste de Crăciun”

Cel mai frumos cadou: Opera Comică pentru Copii deschide porțile Târgului bdquo;Poveste de Crăciun
Citeste mai mult despre: Craciun, eveniment, Mos Craciun,
Data: 19 Noiembrie 2018
În Bucureşti, pe 29 noiembrie, Opera Română dă drumul la magie,

Copiii de toate vârstele vor putea să se bucure de o mulțime de atracții de sezon, pe o suprafață de aproape 8.000 de metri pătrați. Vor avea parte de Patinoarul Copiilor, unde vor putea să alunece pe gheață alături de personajele lor favorite, Curtea Renilor, unde se vor putea plimba cu renii lui Moș Crăciun, Caruselul cu jucării, Derdelușul Operei Comice Române sau Tărâmul Oamenilor de Zăpadă.

Cei mici vor avea ocazia să dea o mână de ajutor spiridușilor în cadrul atelierelor de pictat personaje ori de confecționat globuri, coronițe, jucării de pluș, stele de hârtie, felicitări sau ornamente tradiționale de sărbători. Pe toată perioada târgului vor avea loc spectacole pentru cei mici, iar atmosfera va fi însuflețită de sute de copii din corurile Cantus Mundi, care vor interpreta colinde și cântece tradiționale de sărbători. Din târg nu vor lipsi brazii împodobiți, cadourile și produsele culinare de sezon, iar în ajunul Crăciunului însuși Moșul va fi prezent pentru a se întâlni cu cei mici.

Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis în Bucureşti, în perioada 29 noiembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, de luni până vineri între orele 16:00 – 21:30, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 22:00. Intrarea la târg este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se va face pe bază de tichete care pot fi achiziționate de la punctele de informare din târg. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, intrarea la toate punctele de atracție va fi gratuită.

 

FULLSCREEN
Cel mai frumos cadou pentru copii: Opera Comică pentru Copii deschide porțile Târgului „Poveste de Crăciun”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO