Cele mai tari formaţii ale anilor '80 şi '90 se reunesc la Festivalul "Forever Young"

Cele mai tari formaţii ale anilor 80 şi 90 se reunesc la Festivalul Forever Young
Citeste mai mult despre: eveniment, festival, Forever Young,
Data publicarii: 13 Februarie 2019
Data actualizare: 13 Februarie 2019
Dacă eşti un nostalgic, un "mereu tânăr" sau eşti chiar un tânăr care vrea să vadă cum se distrau părinţii, "Forever Young" e pentru tine. 

Festivalul de muzică retro va avea loc în perioada 21-23 iunie 2019, în Bucureşti, la Romexpo (parcarea C). Vă puteţi face un abonament VIP pentru tot spectacolul, sau puteţi veni doar o seară. Preţurile sunt de 400 de lei abonamenetul sau 150 de lei un spectacol.

În cadrul show-urilor vor evolua zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat generații de fani. Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe:în parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică și dansuri specifice perioadei '80 - '90.

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la Forever Young Festival 2019 se numără LAS KETCHUP, CORONA, Turbo B. Formally SNAP!, FUN FACTORY, LA BOUCHE, MAXX, LIAN ROSS, SAMANTHA FOX, MAGIC AFFAIR, PATTY RYAN, C.C CATCH, JENNY from ACE OF BASE, ICE MC, Face Meets Voice - a MILLI VANILLI Experience, BACCARA, ARABESQUE, Layzee FKA MR. PRESIDENT, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT.
Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulți alții, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.

Dacă vrei să simţi şi energia unui altfel de festival, UNTOLD, poţi urmări următorul video pe PRO TV PLUS:

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies