Celebrul cântăreț rus Filip Kirkorov, oprit pe aeroportul din Chișinău. Are interdicție de a intra în Republica Moldova

Celebrul cântăreț rus Filip Kirkorov, oprit pe aeroportul din Chișinău. Are interdicție de a intra în Republica Moldova
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Iulie 2022
Data actualizare: 29 Iulie 2022
Cântărețului rus, Filip Kirkorov, i-a fost interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova, potrivit tv8.md. El a fost oprit aseară, pe aeroportul din Chișinău. 

Avionul cântărețului ar fi aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău, joi seară, în jurul orei 23.30. După un control obișnuit, Filip Kirkorov nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. În scurt timp, polițiștii de frontieră au venit cu explicații.

„În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”, este mesajul transmis de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova pe canalul de Telegram. 

La ieșirea din sala VIP, polițiștii de frontieră l-au anunțat pe Kirkorov că acesta are interdicție pe teritoriul R. Moldova, astfel că acesta a fost impus de circumstanțe să facă cale întoarsă, menționează sursa citată. 

De-a lungul timpului,  Filip Kirkorov, considerat regele muzicii pop din Rusia, a avut mai multe concerte în Republica Moldova. De această dată nu se știe care a fost scopul vizitei sale, însă unele surse menționează că ar fi fost invitat la un eveniment privat, o nuntă sau o zi de naștere, unde ar fi încasat bani frumoși. 
 

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: Arsenie, despre "Dragostea din tei", hitul anului 2003


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies