Cercetătorii australieni, noi date privind coronavirusul! Câte persoane ar putea avea de suferit la nivel mondial

Cercetătorii australieni, noi date privind coronavirusul! Câte persoane ar putea avea de suferit la nivel mondial
Citeste mai mult despre: coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 09 Martie 2020
Epidemia de coronavirus a speriat populația de pe întreaga planetă, inclusiv în România fiind anunțate până în prezent peste 15 cazuri de persoane infestate cu deja celebrul virus.

Cu peste 110.000 de cazuri la nivel mondial, dintre care aproximativ 63.000 de persoane s-au vindecat, iar alte 3.800 au murit, coronavirusul reprezintă una dintre cele mai mediatizare epidemii din ultimii ani.

Chiar dacă autoritățile din toate țările afectate de coronavirus îndeamnă la calm, populația s-a panicat, însă acest lucru s-a întâmplat și din cauza unor date alarmante pe care el oferă unii medici și cercetători.

Potrivit celor de la Daily Mail, care îi citează pe cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia, coronavirusul ar putea să facă, în cel mai bun caz, 15 milioane de victime la nivel mondial, iar în cel mai rău caz ar putea să fie 68 de milioane de persoane care-și vor pierde viața. Cele mai multe dintre aceste cazuri ar putea avea loc în China, peste 12 milioane de victime, și în SUA, peste 1 milion de victime.

Cu toate că cifrele sunt de-a dreptul alarmante, jurnaliștii din întreaga lume și medicii nu cred că numărul deceselor va fi atât de mare.

Vezi și: Doctor de bine - Informaţii utile despre coronavirus
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO