Cezar Ouatu, despărțire grea de fratele mai mare: „Eroul meu, frumosul meu”

Cezar Ouatu, despărțire grea de fratele mai mare: Eroul meu, frumosul meu
Cezar și Theodor Ouatu erau foarte apropiați. FOTO: @cezar.ouatu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Decembrie 2020
Data actualizare: 15 Decembrie 2020
Cezar Ouatu și-a luat rămas bun de la fratele său, Theodor, decedat duminică. Muzicianul a postat un mesaj sfâșietor, care arată cât de apropiați erau cei doi.

Durere mare în familia lui Cezar Ouatu, care azi trebuie să-și ia rămas bun de la omul polivalent care a fost Theodor Ouatu.

Eroul meu, frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate, astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit!!!”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

Sute de prieteni, printre care și foștii concurenți de la Ferma. Orășeni vs săteni, i-au transmis condoleanțe și mesaje de îmbărbătare în aceste momente grele.

Of.... condoleanțe... Îmi pare rău să știu că treci prin așa ceva”, i-a transmis Mihaela Rădulescu în ziua în care a aflat de pierderea sa.

Off... condoleanțe, om minunat. Îmi pare rău”, a scris Vica Blochina.

Andrei Stoica, finalist la Ferma. Orășeni vs săteni, i-a fost și el alături: „Condoleanțe, frate”.

Theodor Ouatu va fi înmormântat marți, în Cimitirul Bolovani din Ploiești. În mesajul său de pe rețeaua socială, Cezar Ouatu a pomenit și de tatăl său, Florin Ouatu, decedat în urmă cu 10 ani.

Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a mai scris artistul.

Fotografii: @cezar.ouatu

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies