Cine era tânărul de 21 de ani, ucis în bătaie de doi militari într-un parc din Chișinău

Cine era tânărul de 21 de ani, ucis în bătaie de doi militari într-un parc din Chișinău
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Ianuarie 2022
Data actualizare: 09 Ianuarie 2022
Un caz înfiorător a zguduit capitala Republicii Moldova. Un tânăr de 21 de ani a fost ucis în bătaie într-un parc. Acesta era model și recent semnase un contract cu o agenție de modelling din Milano. Doi militari sunt bănuiți de omorul băiatului și au primit deocamdată câte 30 de zile de arest în izolator. 

Potrivit procurorului, o tânără locuitoare a municipiului Chișinău, care i-a însoțit pe cei doi militari a declarat, în timpul interogatoriului, că totul a început după ce unul dintre militari i-a cerut o țigară tânărului de 21 de ani. Răspunsul lui i-ar fi înfuriat pe soldați, care au sărit să-l bată. 

„După ce indivizii au plecat, tânărul era încă în viață. S-a târât până la copaci și a murit acolo”, a spus procurorul, potrivit unica.md

Procurorul de caz a mai spus că cei doi militari nu-și recunosc integral vina. 

„Ei nu recunosc faptul că intenționat l-au ucis. Ei recunosc doar că ambii l-au maltratat și pledează doar la huliganism. Au declarat că victima era încă în viață, înainte ca ei să plece”, a spus procurorul Sergiu Savca, potrivit protv.md

Suspecții sunt cercetați pentru omor intenționat și riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Înalt și cu un fizic atrăgător, tânărul de 21 de ani avea succes în prezentări de modă. El urma să-și continue cariera în Italia. Astăzi, tânărul va fi condus pe ultimul drum. Băiatul era unicul copil în familie.

Sursă foto: unica.md, facebook: Moldova Fashion Days

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!