Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului

Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului
Data: 28 Septembrie 2020
Allen Coliban, candidatul USR PLUS, este noul primar al Brașovului, reușind la alegerile locale din 27 septembrie să-l învingă pe George Scripcaru, care era primar de 16 ani.

Allen Coliban, în vârstă de 41 de ani, are o experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței și 4 ani de când se află în lumea politică.

Citește și

Allen Coliban este originar din Scheii Brașovului. Deși a plecat la București pentru studii, acesta a decis să se întoarcă la Brașov pentru a-și crește cele două fiice. 

De asemenea, Allen Coliban este și sportiv, practicând în trecut schiul și curlingul: „Am reprezentat România la Abu Dhabi Adventure Challenge (2007) și la IGWA Guadeloupe (locul 7), dupa ce anterior câștigasem mai multe concursuri în țară.

În schi, am câștigat locul 1 la Campionatele Universitare de Schi Alpin Grupa B (GS, 2005). În curling, am câștigat o medalie de argint la Campionatul European – Grupa C (2013), am fost instructor în Scoția, Cehia, Germania, China, Japonia, iar în 2014 am organizat Campionatele Mondiale și Jocurile Paralimpice”, spune Allen Coliban în prezentarea oficială de pe site-ul colibanprimar.ro/.

Noul primar al Brașovului are foarte multe pasiuni, iar pe pagina de Instagram politicianul își încânta urmăritorii cu sesiuni de cântat la chitară. 
 


Sursă foto: Instagram Allen Coliban


FULLSCREEN
Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies