Cine este presupusa iubită a lui Andrew Tate, arestată împreună cu frații milionari

Cine este presupusa iubită a lui Andrew Tate, arestată împreună cu frații milionari
Citeste mai mult despre: Andrew Tate, fratii Tate,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 03 Ianuarie 2023
Data actualizare: 03 Ianuarie 2023
Andrew și Tristan Tate au fost reținuți preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Cei doi frați milionari nu au fost singurii vizați de polițiști, Luana Radu și Georgiana Naghel fiind și ele suspecte de complicitate. Tinerele supranumite „Îngerii lui Tate” se află în acest moment în spatele gratiilor. 

Luana Radu și Georgiana Naghel au fost considerate de-a lungul anilor „Îngerii lui Tate”, potrivit presei internaționale. Cele două tinere i-ar fi ajutat pe Andrew și Tristan să sechestreze șase femei, pe care le-ar fi obligat să creeze conținut pentru adulți în scopul de comercializare în mediul online. 

Luana Radu este o fostă polițistă, care a demisionat în urmă cu 8 ani pentru a practica videochat. Ulterior, ea l-a cunoscut pe Andrew Tate, devenind mâna sa dreaptă. 

Georgiana Naghel, pe de altă parte, este o tânără în vârstă de 28 de ani, de meserie fotomodel. Aceasta are cetățenie americană, iar oamenii din jurul ei o știu drept femeie de afaceri și influencer pe rețelele de socializare. Ea și Andrew Tate s-ar fi cunoscut în urmă cu 5 ani, atunci când milionarul s-a mutat în România. 

De aproximativ un an, cei doi se afișau constant la evenimente mondene, cluburi de fițe, dar și la barurile din Capitală. Presa tabloidă susține că ea este femeia alături de care Cobra ar avea o relație.
 


Cele două tinere supranumite „Îngerii lui Tate” se află în acest moment în arest preventiv, fiind vizate în același dosar:

„Aceste două femei sunt îngerii lui Tate. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc pentru că se asigurau că femeile sechestrate făceau ceea ce li se spunea.

Frații Tate au avut beneficii financiare de pe urma acestor infracțiuni și la fel și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru publicația MailOnline.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Andrew Tate/Instagram, Tristan Tate/Instagram, Luana Radu/Instagram, Georgiana Naghel/Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!