Claire, fiica lui Miki Alexandrescu - fost comentator de Formula 1, a murit în accidentul aviatic din Italia

Claire, fiica lui Miki Alexandrescu - fost comentator de Formula 1, a murit în accidentul aviatic din Italia
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Tragedia incredibilă care a avut loc dumină în Italia, acolo unde un avion s-a prăbușit peste o casă nelocuită din Milano, a îndoliat două familii de români.

Inițial s-a spus că în accidentul aviatic au murit afaceristul Dan Petrescu (fost partener în industria auto cu Ion Țiriac), soția acestuia - Dorotea Petrescu Balzat, fiul lor – Dan Ștefan Petrescu și încă alte cinci persoane a căror identiate nu fusese dezvăluită.

După câteva ore de la tragicul incident, presa din Italia a făcut public numele tuturor victimelor, iar două dintre victime sunt cunoscute românilor. Este vorba despre Miruna Anca Wanda Lozinschi, fosta parteneră a lui Miki Alexandrescu (fost comentator de Formula 1), și Claire Stephanie Caroline Alexandrescu, fiica lor. O altă victimă a fost Filippo Nascimbene, partenerul lui Claire Alexandrescu, dar și fiul lor Raphael, care era născut în luna ianuarie a anului 2020!

Cea de-a opta persoană care a murit în accidentul aviatic din Milano (Italia) este Julien Brossard, un canadian bun prieten cu Dan Ștefan Petrescu.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Elon Musk divorțează!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies