CME îl numește pe Dusan Svalek în funcția de chief operating officer

CME îl numește pe Dusan Svalek în funcția de chief operating officer
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
CME Media Services (CME) anunță numirea lui Dusan Svalek în funcția de chief operating officer (COO) al companiei, poziție pe care o ocupă din data de 1 aprilie 2022. Din postura de manager operațional, Dusan Svalek va implementa strategia companiei care implică realizarea unui flux solid dinspre companie spre consumator.

Dusan Svalek va lucra în mod direct cu divizia de Digital pentru a asigura creșterea urmărită de CME.

Dusan este un lider experimentat și de încredere, care oferă în mod constant rezultate, iar experiența sa largă în obiceiurile de consum va fi esențială pe măsură ce CME continuă să-și construiască oferta digitală în cadrul modelului mai larg B2C (business-to-consumer). Sunt sigur că viziunea și energia proaspătă a lui Dusan vor oferi un impact și o amploare extraordinare, stimulând în același timp CME spre succes și conducere”, a spus Didier Stoessel, CEO al CME perntru Republica Cehă, România, Slovacia și Slovenia.

La CME, domnul Svalek va fi responsabil pentru conducerea agendei operaționale în creștere a organizației, dar și pentru proiectarea și implementarea inițiativelor care vor transmite strategia de transformare a CME. Experiența lui în ceea ce privește obiceiurile de consum ale consumatorilor pe mai multe medii va oferi, fără îndoială, informații neprețuite. El va lucra cu toți colegii CME la proiectele preexistente, dar va  conduce și va gestiona inițiative noi.

Înainte de a se alătura CME, a ocupat funcții superioare, cum ar fi cea de chief country officer la Slovak Telekom și a condus activități de marketing și destinate consumatorilor pentru companiile Deutsche Telekom, din Republica Cehă și Slovacia.

De-a lungul carierei sale, domnul Svalek a demonstrat abilități strategice și de conducere excepționale, lucrând într-o gamă largă de poziții de conducere pentru marile companii regionale de telecomunicații, inclusiv Slovak Telekom și T Mobile Republica Cehă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!