Concertele din România ale violonistului David Garrett, amânate pentru toamna anului viitor

Concertele din România ale violonistului David Garrett, amânate pentru toamna anului viitor
David Garrett, în concert la Verona, în septembrie 2019. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
Din cauza pandemiei de coronavirus, violonistul David Garrett nu a mai putut susține cele două concerte programate în luna octombrie la București și Cluj-Napoca. Evenimentele au fost reprogramate.

Concertele violonistului David Garrett din cadrul turneului mondial „UNLIMITED LIVE” au fost reprogramate pentru anul viitor. Reprezentațiile ce ar fi trebuit să se desfășoare anul acesta, la București și Cluj-Napoca, vor avea loc la 26 octombrie 2021, la Sala Palatului, și la 29 octombrie 2021, la BT Arena. 

Biletele pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea, iar cele rămase disponibile pot fi achiziționate în continuare din rețeaua Eventim.ro.

Într-un filmuleț transmis publicului din România, violonistul german a dezvăluit că abia așteaptă întâlnirea cu publicul român.

Bună tuturor! Voi concerta în București la 26 octombrie 2021. Sunt foarte entuziasmat să mă întorc, cu trupa mea, în frumosul vostru oraș. Sper să vă văd pe toți acolo”, a transmis David Garrett. Un mesaj similar a fost trimis fanilor săi din Cluj-Napoca.

David Garrett a mai fost la București în 2018, însă și atunci a venit mai târziu decât anunțase inițial, din cauza unor probleme de sănătate.

Participanții la cele două evenimente beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat și se supun regulamentului organizatorului, termenilor și conditiilor distribuitorului de bilete. 

Ce opțiuni au cei care au cumpărat bilete

Persoanele care dețin bilete pentru concertele artistului David Garrett pot opta, în termen de 30 de zile, între păstrarea valabilității lor și transformarea acestora în vouchere cu valoare. Aceste vouchere sunt valabile până la data de 30 septembrie 2021. 

Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 30 septembrie 2021 la unul dintre evenimentele organizatorului. Pentru emiterea voucherelor, persoanele interesate sunt rugate să transmită o solicitare specificând numărul de comandă sau numele evenimentului, pe adresa de email [email protected], în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2020. 

Persoanele care și-au procurat biletele de la casa de bilete a Sălii Palatului se vor adresa punctului de vânzare în vederea obținerii voucherului valoric. 

După expirarea celor 30 de zile, biletele devin automat valabile pentru concertele reprogramate pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului din București, și 29 octombrie 2021, la BT Arena Cluj-Napoca. 

David Garrett, album nou  

Până când ne vom putea bucura din nou de experiența unică a concertelor live, superstarul muzicii clasice și pop rock, David Garrett, le propune fanilor un nou album crossover, lansat la începutul lunii octombrie 2020.  Alive - My Soundtrack este precum izbucnirea unui foc de artificii muzical și un punct culminant absolut în anul muzical 2020. 

Câștigătorul multiplu al premiilor Echo și Bambi îi poartă pe ascultători într-o călătorie, puternică, emoțională, emoționantă și, mai presus de toate, 100% marca David Garrett.

Tuturor ne place să ne amintim de momentele speciale, de acele experiențe unice trăite: melodiile preferate din genuri diferite, care ne aduc imediat în minte imagini și emoții, pun un zâmbet pe față, aduc confort și ne încurajează să oferim tot ce avem mai bun. 

Noul material discografic este, poate, cel mai personal din cariera muzicală a lui David Garrett de până acum, tocmai pentru că fiecare melodie are o reprezentare specială în viața artistului. 

Inima îmi bate pentru toate melodiile de pe acest album, pentru că am o legătură intensă cu fiecare dintre ele. Pentru a o spune simplu, câte o mică bucată din fiecare se află în inima mea”, a dezvăluit David Garrett.

Înregistrările albumului au căzut exact în blocajul COVID-19. David Garrett a decis la scurt timp să nu înregistreze în diferite studiouri, în mai multe sesiuni limitate de timp, ci să se scufunde în activitatea creativă alături de producătorul și chitaristul său Franck van der Heijden, în propriul său studio de acasă. 

Întregul album a fost creat în condiții complet noi pentru mine. Aveam timp, puteam dezvolta aranjamentele în liniște, puteam încerca spontan piese noi; ceasurile pur și simplu au încetinit. De când am întrerupt turneul, pur și simplu am avut mai mult timp pentru fiecare melodie, și a fost o situație cu adevărat extraordinară pentru mine”, spune muzicianul. 

Am avut ideea și conceptul unui album care să cuprindă coloane sonoră de ceva timp. După ce am lansat Unlimited, cel mai bun album al meu, anul trecut, am vrut să deschid un capitol complet nou.”

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Învățământul românesc - Probleme, soluții și deadline-uri - Trending Review cu Daragiu - episodul 43
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies