Concertul Armin van Buuren de la UNTOLD 2019 e LIVE pe PRO TV și PROTVPLUS.RO. Ești gata de distracție?

Concertul Armin van Buuren de la UNTOLD 2019 e LIVE pe PRO TV și PROTVPLUS.RO. Ești gata de distracție?
Armin van Buuren e LIVE pe PRO TV de la UNTOLD 2019. FOTO: PRO TV
Citeste mai mult despre: UNTOLD 2019, Armin van Buuren, live, protvplus,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 August 2019
Data actualizare: 02 August 2019
Ziua cea mai lungă pentru Armin van Buuren la UNTOLD se apropie. Vineri, 2 august 2019, renumitul DJ olandez va fi LIVE și în exclusivitate la TV pe PRO TV, începând cu ora 2.00.

Dacă nu ajungi la UNTOLD 2019, dar gândul ți-e numai acolo, nu-i cu supărare. Cele mai tari concerte de la festival se văd LIVE pe platforma PROTVPLUS.RO. Joi ne-am încălzit cu Alex Parker, Smiley, Tujamo și Steve Aoki, însă vineri avem ziua Armin la UNTOLD.

Concertul DJ-ului olandez va fi transmis în exclusivitate la TV pe PRO TV, începând cu ora 2.00. Totodată, Armin van Buuren se poate vedea LIVE integral pe PROTVPLUS.RO, începând cu ora 00.00

Armin van Buuren este foarte atașat de festivalul din România, pe care îl consideră foarte aproape de inima sa. El a compus și imnul oficial al festivalului UNTOLD 2019.

„Festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nicio secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta”, promite Armin van Buuren. 

Ascultă mai jos imnul oficial UNTOLD 2019!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies