Concertul extraordinar de colinde și cântece de Crăciun al Andrei, difuzat la PRO TV

Concertul extraordinar de colinde și cântece de Crăciun al Andrei, difuzat la PRO TV
Citeste mai mult despre: Andra, concert Craciun,
Data publicarii: 18 Decembrie 2019
Data actualizare: 20 Decembrie 2019
Pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, PRO TV transmite concertul extraordinar de colinde și cântece al Andrei. 

Concertul susținut de Andra a fost unul caritabil, seara aducând o donație de peste 200.000 de euro pentru Hospice Casa Speranței. 

Iată ce a declarat Andra, după concert: "Opera Națională a fost un loc ideal pentru acest concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun. Voiam să transmit publicului solemnitatea momentului, faptul că ne-am adunat nu doar pentru a ne bucura de atmosfera sărbătorilor, dar și pentru a dărui. Am cântat cu tot sufletul, atât eu, cât și invitații mei, iar seara a adus o donație de peste 200.000 de euro din partea companiilor prezente în sală pentru Hospice Casa Speranței. Am avut emoții mai mari ca niciodată pentru că alături de mine a urcat pe scenă, pentru un duet, chiar fetița mea, Eva. Sper ca cei de acasă, care văd spectacolul în a doua zi de Crăciun pe PRO TV, să simtă căldura pe care am vrut să o transmitem și să se gândească și ei cum pot ajuta mai mult, cum pot fi mai buni". 

Acesta a fost primul concert în care Andra a cântat alături de fetița ei, Eva, piesa ”Deschide ușa, creștine!”. Printre invitați s-au mai aflat Paula Herlo, Mircea Radu, Narcisa Suciu și Bodo (Proconsul).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies