Coolio, Nana, East 17, Rednex și No Mercy vin în București la concertul celor mai tari artiști ai anilor '90

Coolio, Nana, East 17, Rednex și No Mercy vin în București la concertul celor mai tari artiști ai anilor  90
Data: 19 August 2019
Concertul se numește We Love Retro și se organizează la Bucuresti in data de 7 septembrie 2019, la Sala Polivalenta. Vor urca pe scenă: Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic și Dj Quicksilver.

Spectatorii vor trăi cele mai frumoase momente ale anilor '90 alături de artiștii preferați.

Citește și

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena Rap și a cucerit-o cu succesul imens al piesei “Gangsta Paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în Billboard în 1995. În 2019, pe 7 septembrie Coolio vine la București în cadrul We Love Retro pentru cel mai tare spectacol.

Nana, celebrul rapper cu milioane de discuri vândute în întreaga lume și cunoscut pentru hit-urile “Lonely”, “He’s comin”,  “Remember the time” și “Free” vine la București unde va cânta live pentru publicul retro de toate vârstele.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro București un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

No Mercy aduce la București alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”! 

Dj Quicksilver este unul dintre cei mai renumiți dj-i ai anilor 90, cunoscut pentru piesele “Bellissima”, “Heart of Asia”, “Planet Love” și “Free”.

East 17 erau băieţii un pic mai cool şi mai răi decât adoraţii tuturor fetelor. Grupul a avut un mare success între anii 19991 şi 1999 şi  a vândut 18 milioane de albume în toată lumea. Piese precum House of love, West End Girls, Let it rain, Stay Another Day, Hold My Body Tight au făcut ravagii. 

E-rotic este un duo cunoscut în Europa datorită pieselor “Max, don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed, “Who wants to live forever” și “Love Message”. Mixul lor spectaculos între stilul pop și dance va putea fi auzit la WE LOVE RETRO București.

Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!

FOTO: GETTY/ WE LOVE RETRO

FULLSCREEN
we love retro
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies