Coronavirus: Numărul total de persoane infectate a depășit 1 milion! Un sfert dintre acestea sunt în SUA

Coronavirus: Numărul total de persoane infectate a depășit 1 milion! Un sfert dintre acestea sunt în SUA
Citeste mai mult despre: coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 03 Aprilie 2020
La finalul anului 2019, atunci când noul coroanvirus a apărut în orașul chinezesc Wuhan, nimeni nu ar fi crezut că în doar câteva luni se va ajunge la o pandemie mondială.

Din păcate, coronavirusul s-a răspândit rapid pe întreaga planetă și a ucis, în doar patru luni, peste 50.000 de persoane, jumătate dintre decese fiind în Italia și Spania, acolo unde mor în jur de 700 de persoane zilnic! Din fericire, există și peste 200.000 de persoane care s-au vindecat după ce au fost infectate cu noul coronavirus, însă numărul pacienților care contactează virusul crește alarmant de repede.

În urmă cu doar câteva ore, numărul total al persoanelor infectate a atins un nou prag incredibil: 1 milion. Iar un sfert dintre cei care au coronavirus sunt din SUA, acolo unde guvernul anunță zilnic peste 15.000 de noi cazuri!

Chiar dacă virusul ucigaș a pornit din China, acum țara asiatică se află pe locul 5 în lume ca număr de cazuri, fiind depășită de SUA, Italia, Spania și Germania, și tot pe cel de-al 5-lea loc și ca număr de decese, unde a fost depășită de Italia, Spania, SUA și Franța, urmând să fie depășită în doar câteva zile și de Iran și Marea Britanie.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Raluka
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO