Cristina Bâtlan, co-fondator Musette, lansează un proiect dedicat femeilor antreprenor din România

Cristina Bâtlan, co-fondator Musette, lansează un proiect dedicat femeilor antreprenor din România
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
2022 dezlănțuie o forță de muncă care reapare din izolarea socială și reînnoiește o economie globală puternic lovită de doi ani de pandemie. Ne arată că în vremuri dificile, adevăratul leadership iese la suprafață cu o vigoare reînnoită. 

Cristina Bâtlan, co-fondatoarea brandului de încălțăminte Musette, o figură impunătoare care a intrat în lumea afacerilor de la o vârstă foarte fragedă, lansează un program de dezvoltare, numit Chapters by Cristina Bâtlan, dedicat femeilor antreprenor din România, care își doresc să facă alegeri sănătoase și în cunoștință de cauză pentru evoluția lor profesională.

Co-fondatoarea Musette a fost inclusă de mai multe ori în Topul Forbes al celor mai influente femei din România. Brandul Musette a ajuns, în 2022, la 3 fabrici, zeci de magazine în România şi străinătate, 600 de angajaţi, dar şi o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro. În prezent, ea a devenit mult mai cunoscută publicului din România datorită participării în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”, de la Pro TV, unde este unul dintre jurați.

Inițiativa  dezvoltată de Cristina Bâtlan este dedicată promovării și dezvoltării femeilor talentate din România. Evenimentul este la prima ediție, dedicată domeniilor de beauty, fashion & art, iar subiectele sunt discutate alături de specialiști, în care Cristina Bâtlan crede și în care a găsit răspunsuri de-a lungul timpului, precum Daiana Anghel, Monica Bârlădeanu, Domnica Mărgescu, Stephan Pelger, Adonis Enache și alți invitați.

Unii dintre acești lideri își vor împărtăși gândurile și perspectivele câștigate cu greu la conferința Chapters- Women in Leadership, din data de 28 aprilie, în cadrul Hotelului Sheraton Bucharest. Acest eveniment aduce în lumina reflectoarelor femeile de afaceri ale căror poveste, curaj și experiență reprezintă o bogată sursă de inspirație pentru femeile din România.

“Dacă pandemia ne-a învățat ceva, este că nu putem fi înrădăcinați într-un singur mod de a gândi. În această perioadă de transformare, ne revizuim și propriile abordări în ceea ce privește lucrul și desfășurarea afacerilor. Ce luăm cu noi înainte? Cum putem reflecta cel mai bine la aceste vremuri în schimbare?”, declară Cristina Bâtlan.

“Îmi doresc să sprijin antreprenoriatul #feminin și să împărtășesc din experiența mea de business, cautând să fiu de folos comunității mele. Chapters oferă oportunități de dezvoltare profesională și ajută la construirea de relații puternice cu comunitățile sociale și de afaceri din România. Pentru noi, Chapters nu este doar o adunare de o zi, ci o mișcare pe termen lung la care vom continua să lucrăm în viitor", continuă femeia de afaceri.

Proiectul este adresat femeilor proprietare de start-up-uri, proprietare de companii care operează în industria creativă, angajate în poziții de management care doresc să facă tranziția către antreprenoriat și nu numai.

În cadrul platformei www.chapters.ro, antreprenorii vor găsi 15 interviuri unu-la-unu realizate de Cristina Bâtlan cu invitații săi. Acești lideri din industrie vor folosi această platformă pentru a reflecta asupra vremurilor, tendințelor și subiectelor care conduc redresarea pandemiei în România și în lume.

Totodată, în data de 28 aprilie se va organiza o conferință în cadrul căreia se reunește o colecție unică de femei lideri din mediul de afaceri, pentru a promova incluziunea, diversitatea de gen și pentru a reduce decalajul inegalității. Prin panouri pline de viață și experiențe interactive, evenimentul de jumătate de zi găzduit de Chapters by Cristina Bâtlan va debloca noi gândiri și va extinde perspective, creând, în același timp, o comunitate intimă pentru femeile care se dezvoltă în cariera lor și își doresc să-și extindă sfera de influență.

Chapters by Cristina Bâtlan din 2022 a fost posibil datorită sponsorilor, Vodafone Romania, Musette, Mobexpert, Lindt și Estee lauder, care împărtășesc viziunea de a îngloba succesul României prin povestiri, dezbateri și discuții la nivel înalt care ar modela viitorul pentru actualule și viitoarele femei lideri.

Puteți deveni parte a schimbării înregistrându-vă pentru a participa la eveniment. Vizitați următoarea platforma www.chapters.ro .
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!