Cristina Vita Aranda, soția fotbalistului Ivan Torres, a fost împușcată mortal în timpul unui concert

Cristina Vita Aranda, soția fotbalistului Ivan Torres, a fost împușcată mortal în timpul unui concert
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
Modelul Cristina Vita Aranda a murit după ce a fost împușcat la un festival de muzică în weekend. Soția fotbalistului Ivan Torres avea 29 de ani.

Ivan Torres și Cristina Vita Aranda erau împreună de 11 ani și aveau trei copii împreună. Fotbalistul a făcut anunțul trist pe Instagram, punând un colaj de fotografii cu soția lui.

Așa îmi voi aminti de tine iubirea mea, cu acel zâmbet frumos și acea inimă mare”, a scris el. „Îmi va fi foarte dor de tine, nimic nu va fi la fel. Vreau să-ți mulțumesc pentru acești 11 ani alături de mine, pentru că m-ai învățat să-mi recunosc greșelile, să iert, să cred, să fiu mai bun, să Iubesc necondiționat. îți MULȚUMESC pentru cei trei copii pe care mi i-ai dat, voi onora numele tău dând tot ce am mai bun pentru ca ei să fie ca tine. TE IUBESC”, a fost mesajul fotbalistului, potrivit People.com

Cristina Vita Aranda, soția fotbalistului Ivan Torres, fundaș stânga, a murit la spital după ce a fost împușcată la un concert din Asuncion. Fundașul se afla și el la eveniment, dar acesta nu a fost rănit. Cei doi au fost prinși în mijlocul unui schimb de focuri. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies