Cu 3 saptamani inaintea Turneului National Confesiune, concertul lui Smiley din Constanta este sold out

Cu 3 saptamani inaintea Turneului National Confesiune, concertul lui Smiley din Constanta este sold out
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Octombrie 2018
Data actualizare: 11 Octombrie 2018
Cu trei saptamani inaintea inceperii Turneului National Confesiune, concertul Smiley care va avea loc la Constanta pe 18 noiembrie este deja sold out. Biletele sunt pe punctul de a se epuiza si in celelalte 9 orase din tara.

Biletele disponibile inca pot fi gasite AICI

"Asta da veste! E o bucurie enorma, e primul meu turneu in tara. De-abia astept sa ne cunoastem. Mai este foarte putin”, declara Smiley.

Cu ocazia acestui Turneu, artistul ii invita fani si la karaoke pe piesele lui, intr-o competitie pe orase, in care 10 castigatori vor canta impreuna cu el pe scena una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”. Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie. Variantele karaoke ale pieselor de pe album pot fi gasite pe canalul de YouTube al artistului.

Turneul National Confesiune va incepe pe 29 octombrie, la Galati si va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu in Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, in Sala Sporturilor “Olimpia” si se incheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii Turneului National Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies