Cuba Gooding Jr a aflat când va începe procesul său de agresiune sexuală

Cuba Gooding Jr a aflat când va începe procesul său de agresiune sexuală
Cuba Gooding Jr spune că e nevinovat. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Octombrie 2021
Data actualizare: 19 Octombrie 2021
Trei femei îl acuză pe Cuba Gooding Jr de agresiune sexuală și comportament indecent. Actorul de 53 de ani este așteptat la tribunal la începutul anului viitor pentru o confruntare cu presupusele sale victime.

Cuba Gooding Jr a primit o lovitură grea în vara anului 2019, când o femeie a depus plângere pe numele său pe motiv că a pipăit-o într-un bar din New York. După dezvăluiri, alte 30 de femei și-au făcut curaj și l-au reclamat la poliție pe actor, care e acuzat de viol și agresiuni sexuale.

Primul proces intentat starului din Bărbați de onoare va începe în luna februarie a anului viitor, când Cuba Gooding Jr va da piept cu trei dintre acuzatoarele sale.

Actorul a aflat direct de la judecătorul Curții Supreme că a venit timpul să-și pregătească apărarea în procesul de anul viitor.

Avocatul actorului, Peter Toumbekis, a cerut instanței amânarea judecării procesului, pe motiv că are cazuri mai vechi care necesită soluționare. Judecătorul a fost categoric: procesul va începe la 1 februarie 2022.

În acest caz, Cuba Gooding Jr este acuzat că a pipăit trei femei, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la un an. Însă actorul mai are motive de îngrijorare, întrucât o femeie îl acuză pe actor de viol

Aceasta a susținut la poliție că actorul a violat-o, de două ori, într-o cameră de hotel din New York.

Evenimentul ar fi avut loc în anul 2013 și nu a fost raportat la poliție. Avocații starului de la Hollywood susțin că acuzațiile sunt inventate, menite să-i prejudicieze imaginea lui Cuba Goding Jr.

Acuzațiile îndreptate împotriva lui Cuba Gooding Jr sunt false și mincinoase. Nu a existat niciun comportament de natură penală, cum s-a pretins. Așteptăm ca instanța să respingă cazul”, a declarat Mark Haller, unul dintre avocații actorului. 

Cuba Gooding Jr s-a predat la poliție în iunie 2019, pentru a înlătura orice suspiciune care privește persoana sa. El s-a pus la dispoziția anchetatorilor și a negat orice acuzație adusă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies