Cum a reacționat Prințul Louis la vestea morții străbunicii sale. Ce i-a spus micuțul lui Kate Middleton

Cum a reacționat Prințul Louis la vestea morții străbunicii sale. Ce i-a spus micuțul lui Kate Middleton
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Septembrie 2022
Data actualizare: 12 Septembrie 2022
Jurnalistul și expertul regal Robert Jobson a dezvăluit într-o postare pe Twitter cum a reacționat Prințul Louis, mezinul lui Kate Middleton, la aflarea veștii despre moartea străbunicii sale. 

Și cei mai mici membri ai familiei regale au aflat că Regina Elisabeta a II-a a murit, iar Kate Middleton chiar a povestit cum a reacționat micuțul Louis când a aflat că străbunica sa nu mai este. 

“Banita Ranow, în vârstă de 28 de ani, aflată în mulțimea de pe Aleea Lungă (de la Castelul Windsor) a spus că a auzit-o pe Kate spunându-le copiiilor de lângă ea cum a reacționat Louis la vestea morții străbunicii sale”, se arată în mesajul postat de Robert Jobson, potrivit Page Six

Kate Middleton a ieșit alături de soțul ei, dar și de Harry și Meghan Markle, să salute mulțimea adunată în fața Castelului Windsor. 

“Măcar acum Grannie este cu străbunicul”, ar fi spus micuțul Louis, care a înduioșat-o pe Kate Middleton. 

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral. Monarhul avea 96 de ani. Soțul reginei, Prințul Philip a murit în aprilie 2021, cu două luni înainte de a împlini 100 de ani. 

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey din Londra.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies