Cum arată hotelul de patru stele pus la dispoziție cadrelor medicale de către Ștefan Mandachi

Cum arată hotelul de patru stele pus la dispoziție cadrelor medicale de către Ștefan Mandachi
Data: 20 Martie 2020
Ștefan Mandachi, omul de afaceri care s-a făcut remarcat după ce a construit primul metru de autostradă din Moldova, își pune la dispoziție, gratuit, patru etaje ale hotelului său de 4 stele cadrelor medicale din întregul județ Suceava.

Afeceristul a scris pe Facebook joi seară că își va oferi gratuit Hotelul Mandachi cadrelor medicale și voluntarilor, fără să încaseze vreo subvenție pentru carantină sau compensație din partea statului român. 

De asemenea, a zis că le va oferi câte o masă pe zi tuturor celor care se vor caza la hotelul său și le va pune la dispoziție și toate saloanele de evenimente de la Magnificus Plaza tuturor antreprenorilor care doresc să confecționeze și să livreze gratuit spitalelor, măști de protecție sau cusături.

"1. Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

- pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

- polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza.

În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering.

2. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.

3. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igienizare, depozitare)."

Hotelul său de 4 stele are mai multe tipuri de camere, toate decorate într-un stil modern și mobilate cu aparatură ce oferă tot comfortul. De asemenea, hotelul pune la dispoziție și două săli de evenimente la Magnificus Plaza, Salonul King și Salonul Prince, de 850 metri/pătrat și 252 metri/pătrat. 

Mandachi Hotel&Spa pune la dispoziție și piscină, baie turcească, meditative hammam (un ritual special de curățare și purificare), saună transilvăneană, masaje și fintess boxing. 

Sursă: https://hotelmandachi.com/


Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

FULLSCREEN
Cum arată hotelul de patru stele pus la dispoziție cadrelor medicale de Ștefan Mandachi
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO